Παπαδόπουλος: “Επιτυχία η εξάδα αλλά θέλουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο – Στόχος η νίκη κόντρα στην Πάφο”

Σημερινές(25/2) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του Άρη

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Άρη μίλησε σήμερα(25/2) και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

 

“Ήταν μεγάλη επιτυχία η εξάδα, αλλά από τη στιγμή που μπήκαμε βλέπουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Αντιλαμβανόμαστε τη θέληση της Πάφου, αλλά έχουμε κι εμείς τους δικούς μας στόχους. Θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη. Μια ισοπαλία δεν θα είναι τέλος του κόσμου, αλλά με νίκη μπορούμε να πλασαριστούμε ψηλά”.

“Είναι κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα, τα κακά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει ομάδα που δεν έκανε 2-3 άσχημα παιχνίδια, δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση ο Άρης. Ζητούμενο είναι η επιστροφή στις νίκες το συντομότερο δυνατόν”.

Δεδομένες είναι για τον σημερινό αγώνα, οι απουσίες των Ντελμίρο και Μανού Γκαρσία που είναι τιμωρημένοι. Ο Καζού είναι στην αποστολή αλλά την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί κατά πόσον θα είναι στον πάγκο ή όχι”.

Δεν θα διαθέσουμε 3000 εισιτήρια, αλλά αυτοί που ακολουθούν την ομάδα αναμένουμε ότι θα είναι και σήμερα εκεί. Το ότι θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο αποτελεί κίνητρο και για τους δικούς μας ποδοσφαιριστές”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy