Ραγίζει καρδιές το αντίο Λανιτείου: «Οι μαθητές σου ήρθαν όλοι μαυροφορημένοι»

Ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός καθηγητών αλλά και μαθητών στο Λανίτειο προς τον Διευθυντή τους, τον Προέδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Διευθυντών Μέσης Εκπαίδευσης Κύπρου.

Ο Γιώργος Ιωσηφίδης υπηρέτησε ευσυνείδητα και με ζήλο την εκπαίδευση και το δημόσιο σχολείο για τέσσερις περίπου δεκαετίες και το τελευταίο διάστημα πάλεψε θαρραλέα με την επάρατη νόσο, φροντίζοντας ταυτόχρονα τα καθήκοντά του απέναντι στο σχολείο, όπως σημειώνει ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το προσωπικό του σχολείου αποχαιρετά τον «ηγέτη του», τον άνθρωπο «βράχο και στήριγμα», μαθητών και προσωπικού.

«Οι μαθητές σου ήρθαν όλοι φρεσκοξυρισμένοι και μαυροφορημένοι με τις στολές τους. Καμιά καταγγελία για στολή ή ξύρισμα. Καμιά παραβατική συμπεριφορά… Δεν έφυγες είσαι εκεί. Δεν θα περάσει μέρα που δεν θα σε δούμε. Δεν θα περάσει μέρα που να μην δούμε το λευκό, σκυμμένο κεφαλάκι πάνω στο γραφείο του να μιλά στο τηλέφωνο και να δίνει μάχες…», αναφέρει μεταξύ άλλο το βίντεο.

*Φωτογραφία από τη σελίδα Η ΛΕΜΕΣΟΣ 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy