Στιγμές από παλιά θα ζήσει η ΔΥΤΙΚΗ!!!

Μεγάλος ξεσηκωμός υπάρχει στις τάξεις των οπαδών του Απόλλωνα

Μεγάλες στιγμές θα ζήσει όπως όλα δείχνουν η Δυτική στον αγώνα του Σαββάτου(26/2) όπου ο Απόλλωνας υποδέχεται την Ανόρθωση για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Καιρό είχε να ζήσει η Δυτική τέτοιες στιγμές που ίσως να είναι οι τελευταίες αφού από τη νέα σεζόν θα υπάρχει το νέο γήπεδο.

Άπαντες οι φίλοι των “γαλάζιων” αντιλαμβάνονται τι πάει να πει μια νίκη στο συγκεκριμένο ντέρμπι καθώς ο Απόλλωνας αποκτά τεράστια δυναμική για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού θα μπει στο “χορό” των πλέι-οφ με σημαντική διαφορά του +11. Όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού τους κατανοούν ότι μια τέτοια διαφορά θα είναι δύσκολο να καλυφτεί αν η “αρμάδα¨του Ζόρνιγκερ συνεχίσει συγκεντρωμένα.

Πολλοί είναι αυτοί που θα βρεθούν στο γήπεδο, οπαδοί που έχουν χρόνια να πάνε, ενώ κινητοποίηση υπάρχει και από φοιτητές του εξωτερικοί και κυρίως της Ελλάδας που θα έρθουν για τον αγώνα. Η εβδομάδα που μπαίνει είναι καθοριστική όσον αφορά τα αγωνιστική και όλοι ζουν και αναπνέουν για τον Σαββατιάτικο αγώνα. Όσο ποτέ άλλοτε η νίκη θα φέρει τον Απόλλωνα πολύ κοντά στον στόχο του, την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι οργανωμένοι φίλοι των “γαλάζιων” προσανατολίζονται σε εκδηλώσεις ντοπαρίσματος των ποδοσφαιριστών και θα εκδοθούν ανακοινώσεις.

 

Γράφει ο Γιώργος Διπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy