Σοβαρεύτηκε και διέλυσε την Γκλάντμπαχ η Ντορτμουντ

Με μια εμφάνιση που δείχνει ότι όταν είναι πληγωμένη δεν αστειεύεται, η Ντόρτμουντ ισοπέδωσε την Γκλάντμπαχ εντός έδρας (6-0) και παρέμεινε στο πλην έξι από τη Μπάγερν.

Μπορεί μέσα στην εβδομάδα να έχασε από τη Ρέιντζερς με απογοητευτική εμφάνιση, όμως η Ντόρτμουντ εμφανίστηκε αποφασισμένη να μην ξαναπέσει σε γκέλα, σοβαρεύτηκε και ισοπέδωσε εντός έδρας την Γκλάντμπαχ (6-0), για την 23η αγωνιστική της Bundesliga.

Η προετελευταία αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga κρίθηκε εν πολλοίς στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι Βεστφαλοί βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν στο 26΄ με τον Ρόις (τέσσερα γκολ σε δύο αγωνιστικές μετά τα δύο που σημείωσε στο 3-0 επί της Ουνιόν μία εβδομάδα νωρίτερα) και στο 32΄ με τον Μάλεν.

Οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν «κατέβασαν ταχύτητα» στο δεύτερο μέρος ενόψει της ρεβάνς των play off του Europa League με την Ρέιντζερς (24/02), αντίθετα «πάτησαν κι άλλο το γκάζι», πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα τέρματα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy