Μέγιερι μέσα, τρεις έξω…

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΛ κόντρα στην ΠΑΕΕΚ στο εξ αναβολής σημερινό παιχνίδι

Σε αντίθεση με τον εξ αναβολής αγώνα με τον Απόλλωνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάββας Παντελίδης για τον σημερινό(18/2) εξ αναβολής αγώνα κόντρα στην ΠΑΕΕΚ μπορεί να υπολογίζει τον τερματοφύλακα Μέγιερι από τα νέα αποκτήματα του Ιανουαρίου αφού ο Ούγγρος τερματοφύλακας στις 5 Ιανουαρίου είχε εγγραφεί, ενώ ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 8 Ιανουαρίου.

Οι άλλοι δύο Μαρόσα και Μιλιντσεάνου δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής καθώς η εγγραφή τους είχε γίνει μετά την αρχική ημερομηνία του αγώνα, ενώ ο Μπαλντέ, δεν υπολογίζεται γιατί θα έπρεπε να εκτίσει ποινή από τη Δόξα. Εκτός πλάνων είναι και οι Ριέρα και Νταβόρ, που θα εκτίσουν την ποινή που τους είχε επιβληθεί με τη συμπλήρωση κίτρινων καρτών. Εκτός θα είναι επίσης οι Ανδρέου και Δημήτρης Αβραάμ, όπως και ο Μεντόγιεβιτς.

Βάση των δεδομένων αυτών ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο δύο εκ των τριών, Σωτηρίου, Ριστέφσκι και Τεισέιρα. Αριστερά και δεξιά θα είναι οι Μαζάν και Σάντος, ενώ στο χώρο του κέντρου θα είναι οι Ρέινολντς, Παπαφώτης με τον Τεισέιρα να διεκδικεί θέση και ως αμυντικό χαφ. Στα άκρα της επιθετικής γραμμής θα βρίσκονται οι Έουλερ και Τόρες με επιθετικό ένα εκ Μαίντεβατς ή Τσέποβιτς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy