Το σκεπτικό του Εφετείου – Ουπς λάθος, θα λέγαμε όταν θα έβγαινε!!!

Τι σημαίνει αργότερα...

Πάνε οκτώ μέρες από τότε που το Εφετείο αποφάσισε ότι η ΑΕΚ ενήργησε σωστά και έστειλε “αδιάβαστο” τον αθλητικό δικαστή.

Η απόφαση βγήκε στις 8 Φεβρουαρίου, πέρασε του Αγίου Βαλεντίνου και ακόμα κάποιοι “σκέφτονται” να βγάλουν σκεπτικό της απόφασης. Και οι τέσσερις ήταν υπέροχοι και αποφάσισαν ομόφωνα, το πως και γιατί όμως πήραν την απόφαση, κανείς δεν ξέρει.

Η ιστοσελίδα μας επειδή είναι η μόνη που ασχολήθηκε με το ζήτημα σε προηγούμενο μας άρθρο, Αγνοείται το σκεπτικό του ΕΦΕΤΕΙΟΥ , θα θίξει το θέμα ακόμα μια φορά και ακολούθως θα κάνει πράξη την παροιμία του “θυμόσοφου λαού”. “Του πελλού η απάντηση είναι η σιωπή” ή καλύτερα στου “κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα”.

Που θα ανακοινώσετε το σκεπτικό, ίσως να μην μας ενδιαφέρει…

“Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την ένσταση του Απόλλωνα παραμερίζεται. Το αποτέλεσμα του αγώνα που έγινε στις 8 Ιανουαρίου 2022 παραμένει ως έχει, με σκορ 2-1 υπέρ της ΑΕΚ. Το Εφετείο απέρριψε την έφεση του Απόλλωνα.
Το πλήρες σκεπτικό της απόφασης του Εφετείου, θα ανακοινωθεί αργότερα”.

Αργότερα = σημαίνει μετά την παρέλευση κάποιου χρονικού διαστήματος, σε μεταγενέστερο χρόνο και όχι ΠΟΤΕ!!!

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy