Πήρε την πρόκριση στα πέναλτι ο ΕΝΥ στο Λεμεσιανό ντέρμπι

Προημιτελική φάση Κυπέλλου Coca - Cola Μικρών Κατηγοριών

Με δύο αναμετρήσεις άνοιξε σήμερα(16/2) η αυλαία της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Κυπερούντα, όπου η τοπική ΑΠΕΠ αντιμετώπισε τον ΕΝΥ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία 0-0, για να μπουν δύο γκολ στην επανάληψη από τις δύο ομάδες, σκόραρε πρώτη η ΑΠΕΠ και ισοφάρισε ο ΕΝΥ και ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση. Η ομάδα της ΑΠΕΠ πέρασε μπροστά στο σκορ, για να ισοφαρίσει και πάλι ο ΕΝΥ με πέναλτι 2-2! Και τα δύο γκολ του ΕΝΥ πέτυχε ο Καψός. Με το ισόπαλο αποτέλεσμα ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση και ακολούθως στα πέναλτι όπου η ομάδα του ΕΝΥ πήρε την πρόκριση με 3-2.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο αγώνας ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω του ότι άργησε να φτάσει στο γήπεδο η αστυνομία.

Ο αγώνας ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – Πέγεια όπως ανακοινώθηκε από χθες, λόγω εντοπισμού θετικών κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα της Πέγειας αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Τέσσερις ομάδες θα εξασφαλίσουν τα αντίστοιχα εισιτήρια και θα συνεχίσουν στην ημιτελική φάση με διπλούς αγώνες, μετά από κλήρωση που θα καθοριστεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Υπενθυμίζεται πως στην προημιτελική φάση οι αγώνες θα είναι μονοί.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα:

13:30 ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 2-2 (2-3) πέναλτι 

14:30 Διγενής Ακρίτας Μόρφου – Ηρακλής Γερολάκκου 2-1

Ο αγώνας Εθνικός Άσσιας – Άτλας Αγλαντζιάς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Φερβουαρίου και ώρα 14:00 στο Μακάρειο Στάδιο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy