Παντελίδης: “Έτσι ερώτηση δεν πρέπει να γίνεται, …θα καθίσουν στην εξέδρα με τον κόσμο” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δηλώσεις Σάββα Παντελίδη μετά την σημερινή (15/2) εντός έδρας νίκη (3-2) απέναντι στην Δόξα

Ο προπονητής της ΑΕΛ στην διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς, αλλά όχι από την εμφάνιση.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ελλαδίτη τεχνικού:

“Ήταν δύσκολο παιχνίδι από την αρχή. Ο τρόπος που πήγε το ματς μας το έκανε ακόμα πιο δύσκολο. Για ένα διάστημα ήμασταν αρκετά καλοί, πετύχαμε ένα γκολ που σωστά ακυρώθηκε. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό, είναι από τα ματς που κάναμε τα περισσότερα λάθη. Ο αντίπαλος δεν έκανε πολλά αλλά κοιτάω τη δική μου ομάδα και δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση. Υπάρχει μεγάλη κόπωση που ξεκινά πρώτα από το μυαλό. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε τόσα λάθη, αλλά τα παιδιά προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Έχουμε παιδιά που είναι πολύ καταπονημένα και έκαναν λάθη από το πρώτο λεπτό. Κρατάω όμως τους βαθμούς, ας τους πάρουμε και βλέπουμε. Με νίκες γίνεσαι καλύτερος”.

Για το κατά πόσον υπάρχουν κίνητρα στην ομάδα: “Δεν πρέπει να γίνεται αυτή η ερώτηση. Είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε. Αν καταλάβω ότι κάποιοι δεν έχουν κίνητρο θα κάτσουν στην κερκίδα. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει θέμα, ο καθένας παίζει για το συμβόλαιο και τα λεφτά του. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ αλλά έχω τον νου μου γιατί ξέρω ότι κάπως έτσι μπορεί να σκέφτονται και κάποιοι παίκτες”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy