Επέστρεψε με εμφαντικό τρόπο στις νίκες

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε η ΑΕΖ κόντρα στην πρωτοπόρο Πέγεια

Στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής η ομάδα της ΑΕΖ επέστρεψε στις νίκες, με ανατροπή μάλιστα κόντρα στην πρωτοπόρο Πέγεια.

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες και αλλαγή προπονητή η ομάδα της ΑΕΖ έψαχνε, τη νίκη για να συνεχίσει στα ψηλά της βαθμολογίας και να μην χάσει τη διαφορά από τον 5ο στη βαθμολογία. Ως γνωστόν οι τέσσερις πρώτοι ανεβαίνουν στη Β΄ κατηγορία. Αν και δεν άρχισε καλά τον αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, εντούτοις έδειξε χαρακτήρα και με περίσσιο θράσος κατάφερε να γυρίσει τον αγώνα σε 2-1, με γκολ των Βελκόφ στο 74΄και Ζήνωνος στο 82΄, να πάρει τους τρεις βαθμούς και να ανέβει στους 31 ένα πίσω από την 3η θέση.

Μεγάλος στόχος της ομάδας η άνοδος στην Β΄ κατηγορία, ενώ μέχρι και το τέλος της απομένουν άλλα οκτώ παιχνίδια έτσι ώστε να καταφέρει τον μεγάλο της στόχο. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τη 19η αγωνιστική το ερχόμενο Σάββατο(19/2) κόντρα στον Χαλκάνορα Ιδαλίου εκτός έδρας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι κόντρα στην Πέγεια ήταν το πρώτο με τον νέο προπονητή, Μιχάλη Σεργίου στον πάγκο της.

Με την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς, μετρώντας 9 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Σκόραρε 31 γκολ, ενώ δέχθηκε 21. Από έξι γκολ σκόραραν για την ομάδα οι Παχίπης και Κυριάκου, ενώ με πέντε γκολ ακολουθεί ο Βελκόφ.

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy