Απόλλων: Η “σούμα” τον Μάιο – Αυτός δίνει Πρωτάθλημα

Από θέση ισχύος και με σοβαρό προβάδισμα για τον τίτλο ο Απόλλωνας. Όμως η "σούμα" θα γίνει το Μάιο. Τότε που βγαίνει οριστικά ο Πρωταθλητής

Τα παραδείγματα πολλά και τα παθήματα άλλα τόσα για τον Απόλλωνα. Δώδεκα στροφές πριν το τέλος οι “γαλάζιοι” έχουν σημαντικό προβάδισμα από τους διώκτες τους. Όμως… Πρωτάθλημα δίνει ο Μάιος.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε είναι η αλήθεια περίεργα… αλλά η συνέχεια φέρνει μέχρι στιγμής το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με την σφραγίδα του “τρελού” Γερμανού, οι “γαλάζιοι” αρνούνται να χάσουν τις τελευταίες αγωνιστικές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, βάζοντας στην εξίσωση τις βαθμολογικές απώλειες των αντιπάλων, το άνοιγμα της ψαλίδας στους 8 βαθμούς από την δεύτερη ΑΕΚ, 9 από τον τρίτο Άρη και 11 από τέταρτο ΑΠΟΕΛ.

Ναι μεν είναι σημαντικό προβάδισμα, όμως από την άλλη τα παραδείγματα είναι πολλά τα τελευταία χρόνια για την ομάδα του Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ. Η μέχρι στιγμής πορεία δείχνει το δρόμο του Πρωταθλήματος και σε αυτήν θα πρέπει να συνεχίσουν. Δώδεκα τελικοί μέχρι το πολυπόθητο τρόπαιο που εδώ και 16 χρονιά περιμένουν άπαντες στον Απόλλωνα.

Αυτή την στιγμή ο ομάδα του Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ δείχνει πιο έτοιμη και πιο ώριμη από ποτέ να το πετύχει.

Γράφει ο Νικόλας Κωνσταντίνου 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy