Παντελίδης: “Δεν θυμάμαι να απειληθήκαμε, αλλά στο 90’ χάσαμε το ματς”

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ μετά την ήττα στο σημερινό (10/2) ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Δεν υπάρχει άλλη ήττα που να την θεωρώ τόσο άδικη. Θεωρώ πως στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού παίξαμε καλά, κρατάγαμε τη μπάλα. Όσες φορές απειλήσαμε, το κάναμε με οργανωμένες επιθέσεις, με καλές ευκαιρίες. Δεν μας άξιζε η ήττα».

Για τα τέρματα που δέχθηκε η ομάδα: «Για να πετύχει κάποιος γκολ πρέπει να κάνει κάποιος λάθος. Ο τερματοφύλακας του έκανε μια εξαιρετική απόκρουση. Αντίθετα δεν θυμάμαι να απειληθήκαμε σήμερα αλλά στο λάθος, στην ενέργεια, στο 90’ χάσαμε το ματς. Αν έμπαινε το τέρμα του Σωτηρίου θα μιλάγαμε διαφορετικά. Νομίζω σήμερα δεν έπρεπε να χάσουμε και στις λεπτομέρειες να κερδίσουμε».

Για το γεγονός πως η ομάδα οπισθοχώρησε ξανά και έχασε: «Θεωρείται πως οπισθοχωρήσαμε σήμερα και είχαμε προβλήματα; Δεν είναι εύκολο όταν δεν υπάρχουν εναλλακτικές. Υπάρχει κόπωση, ο αντίπαλος πιέζει λίγο παραπάνω είναι δεδομένο ότι θα γίνει κάτι τέτοιο».

Για το τι πήγε λάθος: «Νομίζω τίποτα. Δεν υπάρχει κάτι που να είχα σχεδιάσει και να πήγε λάθος».

Για το συμβάν με τον Ζόρνιγκερ (είχαν έντονη λογομαχία και τιμωρήθηκαν με κίτρινη οι δύο προπονητές): «Ήταν λάθος και απ’ τους δυο μας αυτή η αντιπαράθεση. Δώσαμε τα χέρια στο τέλος. Δεν θα έπρεπε να γίνει από εμένα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy