Λιάσος: “Σεβαστή η άποψη του κάθενός, φέτος αυτό δεν ισχύει”

Ο προπονητής του Άρη Λιάσος Λουκά μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη μαθηματική εξασφάλιση της εισόδου στην εξάδα: “Επιτεύχθηκε ένας μεγάλος στόχος για την ομάδα μας. Το αξίζαμε, το άξιζαν οι παίκτες. Είχαμε πει από την αρχή ότι θα έρθουν οι επιτυχίες. Η είσοδος στην εξάδα μας γεμίζει με χαρά και ταυτόχρονα με ευθύνες. Από τη στιγμή που μπήκαμε στην εξάδα, θέλουμε να βλέπουμε ψηλά. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο. Από θέμα προσωπικοτήτων και ποιότητας δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα και από κανέναν και αυτό είναι παραδεκτό από όλους. Το οτι έχουμε την καλύτερη αμυντική λειτουργεία λέει πολλά, εκεί χτίσαμε τις επιτυχίες μας. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι πρέπει να μην δεχθείς γκολ. Κατά την άποψή μου δικαιωματικά ο Απόλλωνας είναι στην πρώτη θέση, έχει μια πολύ καλή ομάδα και σκοράρει σε κάθε παιχνίδι”.

Σε ερώτηση εάν ο ΑΠΟΕΛ είναι ο βασικός αντίπαλος του Απόλλωνα για τον τίτλο, ο Λιάσος Λουκά διαφώνησε: “Μα εμείς έχουμε πέντε βαθμούς παραπάνω», είπε και όταν του επισημάνθηκε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει παιχνίδι λιγότερο από τον Άρη, είπε με νόημα: «Ναι αλλά πέντε βαθμοί διαφορά, είναι πέντε βαθμοί. Σεβαστή η άποψη του κάθενός. Κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να νικάμε. Ο Απόλλωνας είναι το μεγάλο φαβορί. Έχουν γίνει ωστόσο πολλές ανατροπές. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη, όλοι θα κυνηγούν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα. Σε άλλες χρονιές ίσως οι τρεις τελευταίες της εξάδας να ήταν αδιάφορες, φέτος αυτό δεν ισχύει”.

Αν είναι έκπληξη γι’ αυτόν η πορεία της Ομόνοιας: “Όταν μιλάμε για την περσινή πρωταθλήτρια, που έβγαζε πολλούς αυτοματισμούς και θεωρείτο σίγουρο ότι θα ανακάμψει… Εννοείται ότι είναι έκπληξη. Έμεινε πολύ πίσω στο πρωτάθλημα και κινδυνεύει να μην μπει στην πρώτη εξάδα”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy