Απόλλων: Ποιο Εφετείο; Προσήλωση στον στόχο, συσπείρωση και νίκη στο ντέρμπι

Στον Απόλλωνα αφήνουν πίσω τη σημερινή(8/2) απόφαση του Εφετείου

Το Εφετείο αποφάσισε, οι βαθμοί επέστρεψαν στην ΑΕΚ και πλέον δεν υπάρχει πισωγύρισμα, παρά μόνο κοιτάνε μπροστά στον Απόλλωνα. Ούτως ή άλλως ήταν χαμένοι οι βαθμοί από εκεί και πέρα η διοίκηση της ομάδας έκανε το καθήκον και αποφάσισαν αυτοί που αποφάσισαν.

Στο οικοδόμημα του Απόλλωνα δεν πρέπει να τους αποπροσανατολίσει το γεγονός αυτό και να συνεχίσουν ακόμα πιο ενωμένοι προς τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα! Υπάρχει ήδη το “μαξιλαράκι” των έξι βαθμών και βάση προγράμματος αυτό μπορεί να αυξηθεί πριν την έναρξη των πλέι-οφ.

Οι “γαλάζιοι” καλούνται να ξεπεράσουν την Πέμπτη το εμπόδιο το εξ αναβολής αγώνα με την ΑΕΛ και στη συνέχεια να πάρουν άλλες δύο νίκες με ΠΑΕΕΚ και Ανόρθωση και να περιμένουν τι θα κάνουν οι από κάτω. Η σημερινή απόφαση αν και αρχικά έφερε εκνευρισμός και οργή, μετατράπηκε στη συνέχεια σε πίστη και δύναμη για τη συνέχεια. Όλα κρίνονται στο γήπεδο και αυτό θα πρέπει όλοι στον Απόλλωνα να κοιτάξουν. Πλέον οι φίλοι της ομάδας καλούνται να στηρίξουν την ομάδα, να παρευρεθούν στο γήπεδο και να αποτελέσουν τη δύναμη εκείνη που θα σπρώχνει την ομάδα εκεί που θα μένει από δυνάμεις.

Απαιτείται προσήλωση στον στόχο από όλους και πίστη στην ομάδα, άλλωστε ο ίδιος ο Ζόρνιγκερ μετά τη νίκη στον χθεσινό(7/2) αγώνα κόντρα στη Δόξα ανέφερε, ότι πιστεύει αυτή την ομάδα γιατί αντέδρασε μετά τις ήττες με Ομόνοια και ΑΕΚ, αλλά και τα προβλήματα που υπήρξαν με τραυματισμούς και βρίσκεται στην κορυφή με έξι βαθμούς διαφορά!

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy