Ανακοινώνεται η απόφαση του Εφετείου – Τελευταίες πληροφορίες

Σήμερα(8/2) ανακοινώνεται

Πάνω από δυόμισι ώρες κράτησε η ακροαματική διαδικασία χθες(7/2) στο Εφετείο με τους νομικούς συμβούλους της ΑΕΚ και του Απόλλωνα να παραθέτουν τις απόψεις και τις θέσεις τους.

Ακολούθως και αφού ολοκληρώθηκε η όλη διαδικασία το Εφετείο ενημέρωσε την ΚΟΠ για το θέμα της απόφασης, με την ομοσπονδία να εκδίδει ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε ότι η όποια απόφαση θα ανακοινωθεί σήμερα(8/2) Τρίτη.

Στον Απόλλωνα δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε η ιστοσελίδα μας, το Εφετείο είχε ως βάση του την πρώτη απόφαση του αθλητικού δικαστή που ήταν ο μηδενισμός της ΑΕΚ, χωρίς να πάρει τους βαθμούς ο Απόλλωνας. Δύσκολα λοιπόν ανατρέπεται αυτή η απόφαση, όπως μας αναφέρθηκε, ενώ το ίδιο δύσκολο είναι να πάρει τους βαθμούς ο Απόλλωνας. Το πλέον πιθανόν είναι να παραμείνει η απόφαση ως έχει όπως μας λέχθηκε, χωρίς να υπάρχει κάτι το σίγουρο στην απόφαση.

Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε ποια θα είναι η απόφαση, που αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτή θα είναι και τελεσίδική. Στον Απόλλωνα έχουν αισιοδοξία ότι η απόφαση του Αθλητικού δικαστή, που πήγε στο Εφετείο και είναι αποτέλεσμα έκτακτου πρωτοκόλλου, θα είναι να πάρουν και τους τρεις βαθμούς, αφού το πρωτόκολλο συμπληρώνει την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Υπομονή λοιπόν ακόμα λίγο και θα γνωρίζουμε “τι μέλλει γενέσθαι”!

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy