Παντελίδης: “Εγώ δεν παύω να ελπίζω, στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση”

Δηλώσεις Σάββα Παντελίδη μετά το εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ

Όλα όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΛ μετά την ήττα με 3-2 από τον ΑΠΟΕΛ.

Οι δηλώσεις του Ελλαδίτη τεχνικού:

“Έχουμε πει ότι είμαστε σε μια διαδικασία που προσπαθούμε να μεγαλώσουμε τα διαστήματα που παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση. Δεν θυμάμαι άλλη ομάδα να παίζει έτσι το ΑΠΟΕΛ όσο είμαι στην Κύπρο. Κάναμε δύο αναγκαστικές στο ημίχρονο και αυτό δεν μας επιτρέπει ούτε να απειλήσουμε ούτε να κρατήσουμε μπάλα. Όσο περνά ο χρόνος το ΑΠΟΕΛ μας σπρώχνει στην περιοχή και δεν μας αφήνει να κρατήσουμε μπάλα. Ήρθε αυτό στο τέλος που μας αφήνει πολύ δυσαρεστημένους. Είχαμε δύο εικόνες μια στο πρώτο και μια στο δεύτερο, θα κρατήσουμε αυτή του πρώτου και θα δούμε τη συνέχεια”.

Για το 2ο ημίχρονο της ΑΕΛ: “Πρώτα μιλάμε για δύο πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες. Δεν παίζουμε μόνοι μας παίζει και ο αντίπαλος. Το σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού ήταν οι δύο αναγκαστικές που κάναμε στο ημίχρονο. Οι δύο ποδοσφαιριστές που βγαίνουνε βοηθάνε στο 90% του επιθετικού μας παιχνιδιού»

Για τις πιθανότητες της ΑΕΛ να μπει εξάδα: “Εγώ δεν παύω να ελπίζω. Πάντα θα πιστεύω και πάντα θα προσπαθώ”.

Για τους τραυματισμούς Έουλερ και Μιλιτσεάνου: “Ακόμη δεν ξέρω”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy