Θέμα κόπωσης ο Έουλερ, πρόβλημα στους προσαγωγούς ο Μιλιτσεάνου

Τι ανέφερε ο Παντελίδης για τις αναγκαστικές αλλαγές

Στις δύο αναγκαστικές αλλαγές που χρειάστηκε να κάνει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στάθηκε ο προπονητής των “γαλαζοκιτρίνων”, Σάββας Παντελίδης.

Ανέφερε ότι στοίχησαν στην ομάδα και ήταν η κύρια αιτία που η ομάδα δεν είχε την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου αλλά και ότι δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα στην επανάληψη. Σύμφωνα με τον προπονητή της ΑΕΛ, ο Έουλερ αντιμετωπίζει θέμα κόπωσης, αφού όπως ανέφερε ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν είχε επιστροφές προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ όλες οι φάσεις από τον ΑΠΟΕΛ γίνονταν από αριστερά, ενώ για τον Μιλιτσεάνου ανέφερε ότι υπήρξε πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα, που είναι το αναβληθέν παιχνίδι με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα την ερχόμενη Πέμπτη(10/2), δύσκολα προλαβαίνει ο Βραζιλιάνος, ενώ ο Μιλιτσεάνου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω του ότι ο αγώνας είναι εξ αναβολής από τις 2 Ιανουαρίου. Η ΑΕΛ θα χάσει επίσης και για ένα παιχνίδι τον Παπαφώτη που δέχθηκε κίτρινη κάρτα και έφτασε στο όριο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy