Πολύτιμος βαθμός για τον Άρη – Συμβιβασμός στο “ΑΡΕΝΑ”

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 0-0

Όλα μηδέν στο πρώτο ημίχρονο στο “ΑΡΕΝΑ” μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά δείχνει χαρακτήρα παίζοντας αρκετά καλά, είχε τις ευκαιρίες της να σκοράρει όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει στο 0-0! Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, δεν ήταν όπως στο πρώτο ημίχρονο και από το 70΄και έπειτα οι δύο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο στην άμυνα παρά επιτίθονταν με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί στην ισοπαλία 0-0!

Με τις δύο ομάδες να ανεβοκατεβαίνουν στις αντίπαλες περιοχές και να προσπαθούν να σκοράρουν κύλησε το πρώτο 25λεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα του Άρη είχε αξιόλογες προσπάθειες με τον Ντελμίρο να χάνει μοναδική ευκαιρία όταν μόνος από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Με τη συμπλήρωση των 25 λεπτών και σε ωραίο γύρισμα του Καζού στη μικρή περιοχή, ο αμυντικός της ΑΕΚ πρόλαβε τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων και έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ. Από πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν κι αυτοί τις ευκαιρίες τους να πετύχουν γκολ.

 

Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη και με την ολοκλήρωση του ημιώρου στον αγώνα με τον Σίντεφελντ να αστοχεί από πολύ κοντά μετά από συρτό σουτ. Η «Ελαφρά ταξιαρχία» έδειχνε πολύ πιο επιθετική από την ΑΕΚ και πιο επικίνδυνη. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ρογκάλια δέχθηκε κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να φτάσει στο όριο και να πρέπει να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.

Μετά και το ένα λεπτό των καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στη «λευκή» ισοπαλία με τον Άρη να είναι στημένος πολύ καλά από τον Λιάσο Λουκά και να γίνεται πιο επικίνδυνος από τον αντίπαλο.

 

Με μεγάλη φάση για τον Άρη ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να σώζει ένα πολύ καλό σουτ του Μπόγκναρ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η ΑΕΚ “απάντησε” με ευκαιρία σε σουτ που απέκρουσε όμως ο Βάνα. Στα 25 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο με δύο ευκαιρίες να έχουν μόνο οι δύο ομάδες, πρώτα ο Άρης και μετά η ΑΕΚ.

Το παιχνίδι μπήκε στο τελευταίο του δεκάλεπτου με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα νώτα τους περισσότερο, παρά να έχουν βλέψεις για να σκοράρουν. Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν ολοκληρώσει τις αλλαγές τους μέχρι και το 80΄. Τα δέκα λεπτά ολοκληρώθηκαν και ο αγώνας μπήκε στις καθυστερήσεις που ήταν τέσσερα. Τίποτα δεν άλλαξε και ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 0-0, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό!

 

Κίτρινες: Ντάρμπισαϊαρ, Γκαρσία, Ρομό, Μιλίσεβιτς / Φράγκος, Ρογκάλια, Μανού, Σιμιόν, Ντελμίρο

ΑΕΚ: Λεάλ, Γκουστάβο, Τρισκόφσκι, Λαμπόικο(82΄Εσπινόζα), Γκαρσία, Μιλίσεβιτς, Ροσάλες, Μίκελ, Ντάρμπισαϊαρ(60΄Ρομό), Τόμοβιτς, Άλτμαν(60΄Ακοράν)

Αναπληρωματικοί: Τούμπας, Τάντι, Ακοράν, Ρομό, Φαράς, Ολατούντζι, Εγγλέζου, Εσπινόσα, Χριστοφόρου, Γκασπάρ, Μαρτής, Ναούμ

 

Άρης: Bανά, Μανού(68΄Σιμιόν), Σπόλιαριτς(76΄Σικόρσκι), Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Καζού, Φράγκου(63΄Γιαμπλόνσκι), Σίλντενφελντ, Ρονγκάλια, Μπόγκναρ(63΄Κβάσιουκ), Μπαμπίκα

Αναπληρωματικοί: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Μπράουν, Σικόρσκι, Ανδρέου, Κβασούκ, Ελευθερίου, Μουσούντα, Μπρόρσον, Γιαμπλόνσκι, Ματαθαίου, Σιμιόν

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy