Μια εξάδα σε κίνδυνο – Παίζει με ΑΕΚ, χάνει Ομόνοια ο Σπόλιαριτς

Έξι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι στο όριο

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο Άρης στο πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, άλλωστε για τα δύσκολα είναι φέτος φτιαγμένη ομάδα, εκτός έδρας για την 20η αγωνιστική. Μια εξάδα ποδοσφαιριστών της “Ελαφράς ταξιαρχίας” κινδυνεύουν να χάσουν τα ντέρμπι που ακολουθούν με Ομόνοια και Πάφο για την 21η και 22η αγωνιστική στην περίπτωση που δεχθούν κίτρινη κάρτα.

Συγκεκριμένα οι Στεπίνσκι, Σικόρσκι, Σίντεφελντ, Καζού, Ρογκάλια και Μανού που δέχθηκε κάρτα στον αγώνα με την ΑΕΛ, είναι στο όριο και στο ντέρμπι με ΑΕΚ κινδυνεύουν αν δεχθούν κίτρινη κάρτα να χάσουν ένα από τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν. Στον αγώνα με την ΑΕΛ κάρτα δέχθηκε επίσης και ο Ματίας Σπόλιαριτς, ο οποίος συμπλήρωσε έξι και θα κάτσει ένα αγώνα.

Σύμφωνα και με επίσημη ενημέρωση ο Σπόλιαριτς θα είναι διαθέσιμος στον αυριανό(5/2) αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ θα εκτίσει την ποινή του στον μεθεπόμενο αγώνα με την Ομόνοια στο Τσίρειο.

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy