Ξεκάθαρος ο Κίρζης: “Δεδομένο ότι θα μειωθεί η χωρητικότητα του γηπέδου”

Τοποθέτηση Νίκου Κίρζη για το Γήπεδο της Λεμεσού

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη του Απόλλωνα, ο οποίος παρουσίασε το νέο μεγάλο του χορηγό, τη Royal Caribbean, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης τοποθετήθηκε και για το θέμα του Γηπέδου της Λεμεσού.

Διαβάστε ΕΔΩ όσα λέχθηκαν στην σημερινή (2/2) διάσκεψη

Η τοποθέτηση του Νίκου Κίρζη:

“Θέλω να πω ότι το γήπεδο δεν έχει μικρύνει και δεν έχει αλλάξει κατηγορία και τα μπόξερ δεν επηρεάζουν ούτε ένα τοις εκατό τη χωρητικότητα του γηπέδου. Το πρώτο θέμα που προέκυψε είναι πως με βάση τα σχέδια που υπάρχουν για να τοποθετηθούν τα καθίσματα θα ήταν πολύ στρυμωγμένος ο κόσμος στο γήπεδο και το δεύτερο είναι πως έχει αλλάξει η UEFA τις εισηγήσεις της για το γήπεδο.

Χθες είχαμε μια σύσκεψη και συμφωνήσαμε ότι προετοιμασία όλων είναι η άνεση και η ασφάλεια των φιλάθλων. Θα κάνουμε άμεσα μια νέα μελέτη, με τις νέες προδιαγραφές είναι δεδομένο ότι θα μειωθεί ο αρχικός σχεδιασμός της χωρητικότητας του γηπέδου. Μέχρι την άλλη εβδομάδα νομίζω θα ξέρουμε ακριβή χωρητικότητά. Θα είναι περίπου στις 10 500- 11 000 νομίζω. Δεν είναι κάτι θετικό αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το όνειρο αυτό το νέο γήπεδο της Λεμεσού θα είναι άμεσα κοντά μας. Το γεγονός ότι θα μειωθεί η εχθρικότητα δεν πρέπει να αποτρέψει την ανυπομονησία όλων μας. Αν μου επιτρέπεται την άλλη εβδομάδα θα μπορούμε να είμαστε πιο συγκεκριμένοι. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα παραδοθεί μέχρι τον Αύγουστο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy