Με υπηρεσιακό τιμ στον πάγκο και από εβδομάδας οι εξελίξεις για τον νέο προπονητή

Νίκη και μόνο νίκη στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής και μετά τα υπόλοιπα

Με υπηρεσιακό προπονητικό τιμ στον πάγκο της θα συνεχίσει η ΑΕΖ Ζακακίου μετά την αποχώρηση του Γιαννάκη Ποντικού και από εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά τον νέο προπονητή της ομάδας.

Πούλπο, Σίμος Τσιάκκας και Ευθύμιος Παλαιχωρίτης θα κοουτσάρουν την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα της 17ης αγωνιστικής κόντρα στην ΕΛΗΑ Λυθροδόντα το Σάββατο(5/2). Στην ομάδα του Ζακακίου θέλουν να επανέλθουν άμεσα στις νίκες, έτσι ώστε να αυξήσουν τη διαφορά τους από τον αντίπαλο που βρίσκεται στην 5η θέση με 23 βαθμούς, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα βρεθεί σε κίνδυνο ο μεγάλος στόχος της ανόδου. Η ΑΕΖ είναι στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 28 βαθμούς.

Νίκη μόνο στο μυαλό λοιπόν και από εβδομάδας τα υπόλοιπα για τον νέο προπονητή. Ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας έψαξαν το ζήτημα και βολιδοσκόπησαν κάποιους προπονητές, όμως προς το παρόν προέχει η νίκη το Σάββατο(5/2).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy