Πολύ καλή πορεία με μπροστάρη τον προπονητή – Πήρε το ντέρμπι και φιγουράρει στην κορυφή η Απόλλων Ladies Κ17(pics)

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία των Laides του Απόλλωνα φαίνεται από τα αποτελέσματα και τη θέση της ομάδας των Κ17 στη βαθμολογία

Η εκπληκτική δουλειά που γίνεται από το προπονητικό επιτελείο στις ομάδες της Ακαδημίας τις Απόλλων Ladies είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, καθώς αποδεικνύεται μέσα από τα αποτελέσματα της ομάδας των Κ17 η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στην αγωνιστική που μας πέρασε η ομάδα του Νίκου Στυλιανού πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια με 2-0 και έβαλε πλώρη για το πρωτάθλημα. Σκόρερ του αγώνα η Χαρίκλεια Γεωργίου και η Παναγιώτα Μακρίδη. Αξιοσημείωτη και η παρουσία της τερματοφύλακας της ομάδας Ραφαέλλας Χαριλάου που σε οκτώ αγώνες δέχθηκε μόλις 4 γκολ. Η δουλειά που γίνεται από τους προπονητές στις μικρότερες ηλικίες αλλά και η σωστή προώθηση των νεαρών κοριτσιών στην πρώτη ομάδα είναι το Α και το Ω στην ομάδα των Ladies.

Οι δύο σκόρερ του αγώνα και η τερματοφύλακας της ομάδας πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, ενώ έβγαλαν και την καθιερωμένη με τον προπονητή τους Νίκο Στυλιανού.

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy