Το “παρθενικό” γκολ του Νογιόκ, κρίνει το ημίχρονο!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

Αρκετά καλό το πρώτο ημίχρονο, με γρήγορο ρυθμό σε κάποια διαστήματα του, με τον Απόλλωνα να είναι αυτός που επιζητούσε περισσότερο το γκολ. Ο Ολυμπιακός αμυνόταν σωστά και έβγαινε γρήγορα στην αντεπίθεση βρίσκοντας τις ευκαιρίες του. Στο 43΄ ο νεοφερμένος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, ο Νογιόκ έπιασε το σουτ η μπάλα ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και έγινε το 1-0.

Με τον Απόλλωνα να προσπαθεί να βρει τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο και τον Ολυμπιακό στο γνωστό του γρήγορο παιχνίδι στις αντεπιθέσεις κύλησαν τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα. Ο Ολυμπιακός απείλησε με τον Γουίλσον με την άμυνα των «γαλάζιων» να σώζει τον κίνδυνο, ενώ ο Πίττας «απάντησε» στις ευκαιρίες με ένα σουτ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Πολύ καλό ρυθμό πήρε ο αγώνας με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Από πλευράς Απόλλωνα τα σουτ των Πίττα και Αλμπάνη εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, όπως έκανε και ο Γιοβάνοβιτς σε δυνατό σουτ του Γουίλσον αλλά και σε μια παράλληλη επικίνδυνη σέντρα στη μικρή περιοχή.

Στον 29΄ είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού μετά από λάθος συνεννόηση του Μαυρία με τον Γιοβάνοβιτς, η μπάλα για καλή τύχη των γηπεδούχων, πέρασε σε κόρνερ που ήταν ανεκμετάλλευτο. Ο Απόλλωνας ξεκίνησε να πιέζει και να επιτίθεται  πιο συχνά προσπαθώντας να βρει τους διαδρόμους δοκιμάζοντας από τα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ οι φιλοξενούμενοι όποτε είχαν την ευκαιρία έβγαιναν πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση.

Δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ήρθε το γκολ για τον Απόλλωνα με τον Νογιόκ που αγωνιζόταν στα χαφ, να πιάνει ένα δυνατό συρτό σουτ με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να αποκρούει ασταθώς και η μπάλα να κυλά στα δίκτυα. Μετά και τα δύο λεπτά των καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0, με το πρώτο γκολ του Νογιόκ!

Κίτρινες: / Γουακάσο, Γουστάβο

Απόλλων: Α.Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Χαμάς, Χάμπος, Ρομπέρζ, Νογιόκ, Κολ, Ίλιεφ, Αλμπάνης, Πίττας, Ίντζια.

Αναπληρωματικοί: Ντουρίν, Δημητρίου, Αυλωνίτης, Μάρκοβιτς, Σπόλιαριτς, Ψύχας, Ντιγκινί, Φιλιώτης, Γιάνγκα.

 

Ολυμπιακός: Τσούπιτς, Σαμπίνια, Μπόβεδα, Γκουστάβο, Μακρής, Γουίλσον, Μανρίκε, Πεχλιβάνης, Κονφέ, Ντιαγνέ, Γουακάσο.

Αναπληρωματικοί: Μολ, Κόβατς, Φώτη, Μουκτάρης, Κα, Χριστοδούλου, Πηλαβάς, Νάνι, Κυριάκου, Μανιάς, Τιάγκο, Χαραλάμπους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy