Ζόρνιγκερ: “Όταν είσαι τυχερός έχεις την ποιότητα, …είμαι Γερμανός” (video)

Δηλώσεις Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ μετά την σημερινή (30/1) εντός έδρας νίκη (2-1) απέναντι στον Ολυμπιακό

Ευχαριστημένος από την σημερινή νίκη εμφανίστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα στη διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Γερμανός τεχνικός γ’ άλλη μια φορά έριξε τις ατάκες του.

Οι δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού:

“Ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας και τρίτος σε εφτά ημέρες, αυτό φάνηκε και στην απόδοση των ποδοσφαιριστών. Έκανε και πολύ καλό παιχνίδι ο αντίπαλος και θεωρώ πως mvp ήταν ο τερματοφύλακας που μας έσωσε σε 2-3 περιπτώσεις. Αυτό που δεν αλλάζει είναι ο χαρακτήρας και η αντίδραση που βγάζει στο γήπεδο αυτή η ομάδα. Στη Γερμανία έχουμε ένα ρητό πως όταν είσαι συνέχεια τυχερός σημαίνει πως έχεις ποιότητα. Η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο όπως και η ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο στο πρωτάθλημα να παίρνει τη νίκη απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να βγάζουμε χαρακτήρα και να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα είχαμε σήμερα κάποιες επιστροφές. Ελπίζω να συνεχίσουμε να παίρνουμε πόντους και να μένουμε ψηλά. Όταν θα φτάσουμε στα μπαράζ ελπίζω να έχουμε πίσω όλους τους παίκτες πίσω και να μας βοηθήσουν”.

Πατήστε ΕΔΩ να δείτε το βίντεο των δηλώσεων του Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy