Τεράστια Λαμία, πέταξε έξω από το Κύπελλο τον Άρη με ήρωα ξανά τον Σαράνοφ!

Ύστερα από τρίτο 90λεπτο χωρίς γκολ, ο Τζανετόπουλος τέζαρε τον Άρη στο 118' (0-1), με τον Σαράνοφ να αποκρούει πέναλτι στο 124' και τη Λαμία να κλείνει εισιτήριο για τα ημιτελικά και τον Παναθηναϊκό!

Το έκανε ξανά η Λαμία! Η ομάδα της Φθιώτιδας -που έχει βάλει στο… DNA της τον θεσμό του Κυπέλλου- νίκησε 1-0 τον Άρη στην παράταση και έκλεισε θέση για τα ημιτελικά του θεσμού για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Ύστερα από τρίτο σερί ενενηντάλεπτο των δύο ομάδων χωρίς σκορ (εάν συνυπολογιστεί και το ενδιάμεσο ματς για το πρωτάθλημα), ο Τζανετόπουλος έδωσε την πρόκριση στους γηπεδούχους με κεφαλιά στο 118′! Μεγάλος ήρωας, όμως, για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν και ο Σαράνοφ, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Γκάμα στο 124′, θυμίζοντας την εμφάνισή του κόντρα στον Ολυμπιακό το 2019 (που είχε δώσει και τότε την πρόκριση στους Φθιώτες). Δεύτερο χαμένο πέναλτι στον αγώνα για τον Άρη, με τον Καμαρά να αστοχεί στο 16′, ύστερα από αρκετά αυστηρή απόφαση του Δημήτριου Καραντώνη.

Πολύ καλό παιχνίδι από τη Λαμία και στις δύο πλευρές του γηπέδου, με τον Άρη -εάν και ήταν καλύτερος στην παράταση- να συνεχίζει να εμφανίζει επιθετικό πρόβλημα, παραμένοντας χωρίς γκολ μέσα στο 2022 (και για πέντε σερί αναμετρήσεις).

Πλέον, ουσιαστικά έχει διαμορφωθεί το πρώτο ζευγάρι των «4», με τη Λαμία να συγκρούεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- με τον Παναθηναϊκό (νίκησε 4-0 στο πρώτο ματς την Αναγέννηση Καρδίτσας).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ – Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Αντέντζο, Σαραμαντάς (86′ Μαρτίνεθ) – Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Μπανγκουρά, Τάιρον (31′ Νούνιες), Ρόμανιτς (106′ Τσούκαλος) – Καραμάνος (78′ Αραμπούλι).

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους έμειναν: Τρόπουλος, Νικολόπουλος, Μαζουλουξής, Σκόνδρας, Βύντρα.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης – Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα – Σάσα, Εντιαγέ (90’+1′ Ματίγια) – Γκαρσία (75′ Γκάμα), Μπερτόγλιο (66′ Ιτούρμπε), Μανσίνι (109′ Μάνος) – Καμαρά.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους έμειναν: Κουέστα, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Σάκιτς, Δεληζήσης.

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης
Α’ Βοηθός: Αθανάσιος Κόλλιας
Β’ Βοηθός: Βασίλειος Μωϋσιάδης
4ος Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας
VAR: Ανδρέας Γκάμαρης

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy