Παντελίδης: “Είχαμε άγχος, ξέρω που ήρθα, δεν είμαι χαρούμενος, αλλά ικανοποιημένος από τους 3 βαθμούς” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δηλώσεις Σάββας Παντελίδης μετά την σημερινή (22/1) εντός έδρας νίκη (1-0) επί του Εθνικού Άχνας

Ο Ελλαδίτης τεχνικός της ΑΕΛ, στην διάσκεψη Τύπου εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τους 3 βαθμούς, αλλά όχι με την εμφάνιση. Ενώ στάθηκε στο άγχος που διακατέχει τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Σάββας Παντελίδης όπως είπε η ομάδα χρειάζεται συνεχόμενες νίκες για πάρει ψυχολογία. Ενώ τόνισε ότι η νίκη ήταν δίκαιη.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του (Ηχητικό):

“Για μας ήταν ένα πολύ σημαντικό παιγνίδι, γνωρίζω πως είναι η ψυχολογία και η νοοτροπία, σκεφτόμασταν πως θα κερδίσουμε το θέλαμε πολύ, στο α’ μέρος βγάλαμε πολλές φάσεις, θα μπορούσαμε να πέτυχουμε γκολ και να ήμασταν πιο ήρεμοι στη συνέχεια, αυτή η παρουσία του πρώτου ημιχρόνου, έδωσε στη συνέχεια ένα άγχος. Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος με την απόδοση, αλλά είμαι χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς. Ξέρω τι περιμένει κάποιος από την ΑΕΛ και πως πρέπει να αγωνίζεται. Δεν θα πω ότι είμαι χαρούμενος κρατώ τους τρεις βαθμούς και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να βελτιωθούμε, ήταν δίκαιη η νίκη μας, αν δει κανείς τις ευκαιρίες που είχαμε”.

Αν η νίκη είναι μια νέα αρχή: “Δεν είναι αρκετή μια νίκη, θέλεις και δυο και τρεις νίκες για να ανέβεις, το ποδόσφαιρο είναι τα αποτελέσματα”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy