Και τώρα να το διαχειριστεί καλά…

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0

Η ατομική ενέργεια και η επιμονή του Νταμπό και το αυτογκόλ του Χούμποτσαν, έφεραν τον Απόλλωνα να προηγείται με 1-0 της Ομόνοιας στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά το πρώτο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου θέλοντας να αιφνιδιάσει, όμως η Ομόνοια ισορρόπησε και πήρε εκείνη την κατοχή στο δεύτερο δεκάλεπτο, πιέζοντας ψηλά και προσπαθώντας να κερδίσει μέτρα. Τα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα δεν είχαν κάτι το αξιόλογο. Εκεί που το παιχνίδι έφτασε στην ισορροπία, ήρθε μια ατομική ενέργεια του Νταμπό από αριστερά, μπήκε στην περιοχή γύρισε τη μπάλα προς τα μέσα και ο Χούμποτσαν βρήκε τη μπάλα στέλνοντας τη στα δίκτυα της ομάδας του, με τον Απόλλωνα πλέον να προηγείται με 1-0 στο 26΄!

Μετά και το γκολ τους οι «γαλάζιοι» επανάκτησαν τη συνοχή τους και πήραν τα ηνία του αγώνα και πάλι, δημιουργώντας προϋποθέσεις στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ ο Ίλιεφ είχε ένα σουτ που πέρασε πολύ έξω από τα δοκάρια. Στο 39΄ η Ομόνοια είχε την πρώτη της τελική με τον Ντίσκερουντ να σουτάρει και τον Γιοβάνοβιτς να σώζει σε κόρνερ, με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να καθαρίζει και πάλι με έξοδο. Στο 41΄ νέα ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Λοίζου από πλάγια να σουτάρει άουτ  με ένα συρτό σουτ.

Μετά το 40ο λεπτό η Ομόνοια έγινε πιο επιθετική, κάτι όμως που δεν είχε αποτέλεσμα και έτσι αφού ολοκληρώθηκαν τα δύο λεπτά καθυστερήσεων, το ημίχρονο τέλειωσε με τον Απόλλωνα να προηγείται με 1-0 με αυτογκόλ του Χούμποτσαν μετά από ατομική ενέργεια του Νταμπό!

 

Κίτρινες:

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Χαμας, Χάμπος, Ρομπέρζ, Ζράντι, Κολ, Ντ. Σπόλιαριτς, Ίλιεφ, Γιάγκα, Νταμπό

Αναπληρωματικοί: Ντούριν, Αλεσάμι, Φιλιώτης, Αλμπάνης, Μάρκοβιτς, Ντιγκινί, Νογιόκ, Ψύχας, Ίντζια, Β.Γιοβάνοβιτς

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Κίκο, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Λέζιακς, Λανγκ, Ντίσκερουντ, Τσέποβιτς, Κακουλής, Λοίζου, Τζιωνής

Αναπληρωματικοί: Παναγή, Κυριακίδης, Ψάλτης, Σεχού, Γιούστε, Μποτεάκ, Παπουλής, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Ασημένος, Χρίστου, Ασάντε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy