Ενδιαφέρον για Runar Sigurjonsson

Ρουμάνικη ιστοσελίδα στέλνει τον Ισλανδό διεθνή μέσο στον Άρη

Πρόταση στην πρωτοπόρο του Ρουμανικού πρωταθλήματος, Κλουζ για τον Runar Sigurjonsson έκανε η ομάδα του Άρη, σύμφωνα με δημοσίευμα της ρουμάνικης ιστοσελίδας digisport.

Δείτε εδώ: Runar Mar Sigurjonsson

Η Ρουμάνικη ομάδα όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι ευχαριστημένη με τον 31χρονο Ισλανδό μέσο, όμως όπως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στo πρωτάθλημα με ετήσιο μισθό 450,000 ευρώ. Η διοίκηση της ομάδας τον κάλεσε να διαπραγματευτούν ξανά το μισθό του αν θέλει να μείνει στην ομάδα, όμως αυτός δεν είναι ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη. To συμβόλαιο του με την Κλουζ έχει ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023.
Στην πλούσια καριέρα του έχει περάσει από την Αστάνα (Καζακστάν), την Γκρασχόπερς, την Σεντ Γκάλεν (Ελβετία), την Σούντσβαλ (Σουηδία), την Βαλούρ (Ισλανδία), την Ζβόλε (Ολλανδία), την Κόπαβογκς, την Υμίρ και την Τίνταστολ (Ισλανδία). Έχει αγωνιστεί στους Ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ με την Κλούζ και του Γιουρόπα Λιγκ με την Αστάνα! Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ισλανδίας έχοντας 32 παιχνίδια και δύο γκολ.

 

Σύμφωνα λοιπόν με τη Ρουμάνικη ιστοσελίδα ο Άρης έκανε πρόταση αγοράς του Ισλανδού και μένει να δούμε αν τις επόμενες μέρες έχουμε εξελίξεις στο θέμα.

  • Στη φωτογραφία ο Runar Sigurjonsson βρίσκεται στη μέση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy