“Γαλάζια” Χριστούγεννα… “Λευκή” Πρωτοχρονιά… “Καυτός” Ιανουάριος…

Ο Απόλλωνας θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην κορυφή του Πρωταθλήματος. Αναμένεται "καυτός" ο Ιανουάριος. Στόχος να παραμείνει εκεί... για ένα "γαλάζιο" καλοκαίρι

Το 2021 φεύγει… με τον Απόλλωνα να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εκεί θα τον βρει και το 2022… Με ένα γεμάτο πρόγραμμα με ντέρμπι.

Η ομάδα του Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ καλείται την νέα χρονιά να υπερασπιστεί τα κεκτημένα… ώστε να κόψει πρώτη το νήμα το ερχόμενο Μάιο.

Οι διακοπές, για τις εορτές των Χριστουγέννων, είναι ό,τι καλύτερο για τους “γαλάζιους”. Αφού θα πάρουν χρόνο οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός, λόγω τραυματισμών, να κερδίσουν έδαφος και να επιστρέψουν “γεροί” με την νέα χρονιά.

Το 2022, με το καλημέρα θα βρει τον Απόλλωνα στα δύσκολα, με την ομάδα να καλείται να βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα και συνάμα καθοριστικό για την συνέχεια του Πρωταθλήματος. Τα ντέρμπι του Ιανουαρίου με ΑΕΛ εντός, ΑΕΚ εκτός, Ομόνοια εντός. Αλλά και τα παιχνίδια με Πάφος εκτός και Ολυμπιακός εντός, θα έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Αν στην εξίσωση βάλουμε και τα παιχνίδια Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ, που θα γίνουν στις 12/1 και ο επαναληπτικός στις 26/1, τότε καταλαβαίνει κανείς πόσο “καυτός” θα είναι ο πρώτος μήνας του νέας χρονιάς για την ομάδα του Ζόρνιγκερ.

Ο Απόλλωνας έδειξε ό,τι μπορεί και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή μέχρι στιγμής. Οι “γαλάζιοι” πέραν του Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος θα εγγραφεί κανονικά την νέα και θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή, θα προχωρήσουν σε κινήσεις για ενίσχυση του ρόστερ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy