Προλαβαίνει ο Ριέρα, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ τους οι Έουλερ, Μαζάν και Τόρες

Αγωνιστικά νέα για ΑΕΛ πριν τον αγώνα με Ολυμπιακό

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα της Κυριακής (18/12) με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Με τον Σάββα Παντελίδη πλέον περισσότερες μέρες στον πάγκο της ομάδας, έχοντας προπονήσει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του, θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες που αγνοεί εδώ και εφτά αγωνιστικές, από τις 17 Οκτωβρίου, κάτι που για να πετύχει θα πρέπει να σκοράρει αφού έχει έξι παιχνίδια να το κάνει.

Στα αγωνιστικά, ο Σίτο Ριέρα προπονείται κανονικά πλέον και χωρίς προβλήματα και θα είναι κανονικά διαθέσιμος για την επερχόμενη αναμέτρηση. Οι Μαζάν, Έουλερ και Τόρες έλαβαν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά απείχαν από το τελευταίο κομμάτι επειδή αυτό ήταν προγραμματισμένο.

Οι τρεις τους παραμένουν αμφίβολοι, αλλά με καλές πιθανότητες να προλάβουν και θα δοκιμάσουν στις εναπομείναντες προπονήσεις να βγάλουν όλο το πρόγραμμα και να τεθούν στις επιλογές του Σάββα Παντελίδη.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy