Άρης: Του στοίχησε το πρώτο ημίχρονο – Πρώτη εκτός έδρας ήττα

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΡΗΣ 3-0

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που έφερε την ήττα για τον Άρη καθώς δέχθηκε δύο γκολ και όσο κι αν προσπάθησε στην επανάληψη δεν μπόρεσε να σκοράρει και να πάρει κάτι από τον αγώνα. Έτσι δέχθηκε την ήττα πρώτη φετινή ήττα από την Ομόνοια εκτός έδρας με 3-0!

Καλά ξεκίνησε ο Άρης τον αγώνα και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Στεπίνσκι να μπει μπροστά στο σκορ, αλλά η μπάλα δεν έφτασε στα δίκτυα. Μετά το 15λεπτό η απόδοση του Άρη έπεσε με αποτέλεσμα η Ομόνοια να βγαίνει μπροστά και να απειλεί. Αυτή η πίεση της Ομόνοια έφερε ένα πέναλτι, με τον Τσέποβιτς να βάζει μπροστά τους γηπεδούχους.

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει όμως τα σουτ που επιχειρούσε δεν ήταν εύστοχα, ενώ ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ αργός. Δύο λεπτά ήταν οι καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λέζιακς εκτέλεσε ένα απευθείας φάουλ, ο Βάνα απέκρουσε ασταθώς και ο επερχόμενος Λανγκ έκανε το 2-0 για την Ομόνοια.

Ο Άρης θα πρέπει να υπερβάλει εαυτό αν θέλει να πάρει κάτι από τον αγώνα, αφού είναι πίσω στο σκορ, αλλά και πίσω από απόδοση προηγούμενων αγώνων.

Με αλλαγές για τον Άρη ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Λιάσος Λουκά με τους Καζού και Κβάσιουκ να αποχωρούν και τις θέσεις τους να παίρνουν οι Ντελμίρο και Πακέ. Στο 57΄ο Άρης πέτυχε γκολ αλλά μετά από παρέμβαση του VAR ακυρώθηκε. Στο 69΄είχαμε τη μεγάλη φάση για τον Άρη με τον Στεπίνσκι να πιάνει ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα να κτυπά στο κάθετο δοκάρι. Μετά και την ευκαιρία του Πολωνού επιθετικού, ο Λιάσος Λουκά έβαλε στον αγώνα τον έτερο Πολωνό επιθετικό τον Σικόρσκι για να πιέσει ακόμα περισσότερο.

Ο Άρης συνέχισε να πιέζει και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με την κεφαλιά του Σικόρσκι να αποκρούει εντυπωσιακά ο Ουζούχο, ενώ ένα σουτ του Στεπίνσκι πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι. Πολύ καλύτερος ο Άρης στην επανάληψη που πιέζει πάρα πολύ την  Ομόνοια, αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Έξι ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων στον αγώνα, με τον Άρη να κάνει την ύστατη του προσπάθεια. Η Ομόνοια στο τελευταίο δευτερόλεπτο κέρδισε πέναλτι με τον Ντούρις να εκτελεί και να κάνει το 3-0. Μετά και το πέναλτι ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα που βρήκε νικήτρια την Ομόνοια.

Κίτρινες: Παπουλής, Γκόμεθ / Μπαμπίκα

Ομόνοια: Ουζόχο, Λέζιακς, Σέχου, Γιούστε (20’Λανγκ), Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Μιξ, Τζιωνής(66΄Ζαχαρίου), Λοΐζου(80΄Ντούρις), Παπουλής(80΄Κίκο), Τσέποβιτς(46΄Κακουλής).

Αναπληρωματικοί: Παναγή, Κυριακίδης, Λανγκ, Κίκο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Ζαχαρίου, Μποτεάκ, Ατιέμγουεν, Ντούρις, Κακουλλής.

Αρης: Βανά, Σπόλιαριτς(71΄Σικόρσκι), Στεπίνσκι, Καζού(46΄Ντελμίρο), Φράγκος, Γιαγκό, Κβάσουκ(46΄Πακέ), Σίλντενφελντ, Ρονκάλια(61΄Μπράουν), Μπαμπίκα, Σιμιόν(61΄Ράντουτ).

Αναπληρωματικοί: Παπαστυλιανού, Λόπες, Ραντούτ, Μπράουν, Σικόρσκι, Ντελμίρο, Ανδρέου, Πακέ, Ελευθερίου, Πατσέκο, Ματθαίου, Ιωσηφίδης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy