Πρώτη εκτός έδρας ήττα για Καρμιώτισσα

Όλα τα ααποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής(31/10) για την 7η αγωνιστική

Δεν τα κατάφερε η Καρμιώτισσα στην έξοδο της για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄κατηγορίας κόντρα στον Ερμή και έχασε με 1-0, παραμένοντας στους 12 βαθμούς υποχωρώντας στη βαθμολογία.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα και αν δεν ερχόταν το πέναλτι στο 42΄με τον Ντιούφ να ευστοχεί, οι δυο ομάδες θα πήγαιναν στον αποδυτήρια στο ισόπαλο 0-0. Ο Κοέλιο σε μια λάθος εκτίμηση έκανε χέρι στην περιοχή με τον διαιτητή να σφυρίζει το πέναλτι. Ο Καιρίνος παρά την προσπάθεια του δεν κατάφερε να αποκρούσει και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ερμή να προηγείται με 1-0 και την Καρμιώτισσα να πρέπει να αντιδράσει για να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Στην επανάληψη ο προπονητής της Καρμιώτισσας στην προσπάθεια του να κάνει πιο απειλητική την ομάδα του πέρασε τον Ζεύκη ως αλλαγή στη θέση του Σιλβέστρου. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου η Καρμιώτισσα βρήκε δύο πολύ καλές ευκαιρίες πρώτα με τον Ζεύκη και στη συνέχεια με τον Ευσταθίου που αστόχησε από πολύ ευνοϊκή θέση.

Ο Χατζηβασίλης έχασε τεράστια ευκαιρία για την Καρμιώτισσα στο 68ο λεπτό, αφού μόνος μέσα στη μικρή περιοχή προσπάθησε να ντριμπλάρει τον αμυντικό και έχασε τη μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν με τον Ερμή να κρατά σχετικά εύκολα το υπέρ του προβάδισμα. Τα λεπτά κυλούσαν με την Καρμιώτισσα να μην βρίσκει τις λύσεις για την ισοφάριση, με τον αγώνα να φτάνει στο 80ο λεπτό.

Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Καρμιώτισσας, τόσο στα τελευταία λεπτά, όσο και σ΄αυτά των καθυστερήσεων το αποτέλεσμα δεν άλλαξε με την ομάδα των Πολεμιδιών να δέχεται την πρώτη της εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα. Πολύ καλή ευκαιρία είχε ο Ντεβεσά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με το σουτ του όμως να είναι άστοχο.

Κίτρινες: Μαμμίδης, Ευσταθίου, Κυριάκου

Καρμιώτισσα: Καιρίνος, Κοέλιο, Ευσταθίου(Δημητρίου), Γιεμπλί, Χριστοφή, Σιλβέστρος(46΄Ζεύκης), Χατζηβασίλης, Μαμμίδης, Μενελάου(Κυριάκου), Γκάκπε(Ντεβεσά), Κάρλος(Αγγελή)

Αναπληρωματικοί: Κωνσταντίνου Στ, Ορφανίδης, Ζεύκης, Μάρκου, Δημητρίου, Αγγελή, Κυριάκου, Κωνσταντίνου Ν., Ντεβεσά

 

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: (Κυριακή 31/10)

ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥ – ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ 0-2

ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ 0-1

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy