Ρεσιτάλ δύναμης με πολλά φάουλ και διακοπές…

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΡΗΣ - ΑΠΟΕΛ 0-0

Χωρίς κάτι το αξιόλογο κύλησε το πρώτο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να ψάχνονται. Οι ποδοσφαιριστές έπαιζαν αρκετά δυνατά με τα φάουλ να είναι στο μενού του αγώνα. Αξίζει να σημειώσουμε σ΄αυτά τα πρώτα λεπτά την αναγκαστική αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ με τον Τσεμπάκ να αποχωρεί και το σουτ του Σπόλιαριτς που πέρασε έξω από το κάθετο δοκάρι. Κλασσικό παιχνίδι κέντρου με πολλές μονομαχίες χωρίς φαντασία από τις δύο ομάδες και σχεδόν καθόλου ευκαιρίες, εκτός από κάποιες προϋποθέσεις ήταν το χαρακτηριστικό του πρώτου μισάωρου του ημιχρόνου.

Ένα σουτ καλό του Σπόλιαριτς στο 38΄πήγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ κυρίαρχο στοιχείο του αγώνα ήταν η δύναμη και τα πολλά φάουλ, με συνέπεια το παιχνίδι να σταματά συνεχώς. Δύο καλές προϋποθέσεις για τον ΑΠΟΕΛ στο τέλος του ημιχρόνου δεν έφεραν κάτι, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων στη “λευκή” ισοπαλία 0-0!

Κίτρινες: Γιαγκό / Τσεμπάκ, Σάβιτς

Αρης: Βανά, Μανού, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Γιαγκό, Κβάσουκ, Σίλντενφελντ, Ρονγκάλια, Μπαμπίκα, Σιμιόν.

Αναπληρωματικοί: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Μπράουν, Σικόρσκι, Ανδρέου, Φράγκος, Πακέ, Ελευθερίου, Μουσούντα, Ματθαίου, Κορομά, Ιωσηφίδης.

 

ΑΠΟΕΛ: Σκουφέτ, Καρώ, Σόουζα, Βινίσιους, Λουντέμο, Μάγκλιτσα, Τσεμπάκ(13΄Θεοδώρου), Ζαμπάλα, Ντονγκαλά, Νατέλ, Σάβιτς.

Αναπληρωματικοί: Τσιλιγγίρης, Μιχαήλ, Εφραίμ, Κβιλιτάια, Κατσαντώνης, Σατσιάς, Θεοδώρου, Ντιαβαρά, Γουίλερ, Φενερίδης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy