Δεν κράτησε το προβάδισμα της και… ήρθε η ισοπαλία

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ 2-2

Με Παρτιζάν και Γάνδη, είχε ομολογουμένως δύσκολο έργο. Απέναντι στη Φλόρα, ωστόσο, και ειδικότερα στο ΓΣΠ, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την Ανόρθωση για την αποτυχία της (2-2) να πάρει την πρώτη της νίκη στο Conference League. Πόσω μάλλον όταν η «Κυρία» προηγήθηκε με 2-0 στο ημίωρο και το μόνο που κατέφερε εντέλει ήταν να πάρει τον πρώτο της βαθμό, με μια ισοπαλία που μοιάζει με ήττα…

 

Και το ξεκίνημά της ήταν ιδανικό, καθώς χάρη σε γκολ των Ντέλετιτς στο 25′ και Πόποβιτς στο 28′ στη δεύτερη και τρίτη ευκαιρία της αντίστοιχα, έδειχνε να έχει βάλει τις βάσεις για το τρίποντο. Η συνέχεια παρ’ όλα αυτά δεν ήταν ανάλογη. Η Ανόρθωση όχι μόνο δεν έφτιαξε άλλη φάση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο 38′ δέχθηκε και γκολ (για ένατο σερί αγώνα), με τη Φλόρα να μειώνει σε 2-1 με τον Σάπινεν και να μπαίνει ξανά στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αμφότερες οι ομάδες είχαν από κάποιες ευκαιρίες για το τέταρτο γκολ του ματς. Η Ανόρθωση το έψαχνε για να… «καθαρίσει», η Φλόρα για να ισοφαρίσει κι εντέλει έγινε το δεύτερο, με τον Σάπινεν στο 79′ έπειτα από αδράνεια στην άμυνα των κυανολεύκων να διπλασιάζει τόσο τα προσωπικά του γκολ, όσο και της ομάδας του. Στα 15′ που έμεναν (με τις καθυστερήσεις) χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες κι από τις δύο ομάδες και το το 2-2 έμεινε έτσι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η Ανόρθωση πήρε τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο και μαζί 166.000 ευρώ. Ισοβαθμεί με τη Φλόρα, ενώ Παρτιζάν και Γάνδη, που αναμετρώνται μεταξύ τους (22:00) είναι στους έξι βαθμούς και πλέον φαίνεται αμφότερες να έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση. Στο Ταλίν απέναντι στην ίδια ομάδα (4/11) η επόμενη υποχρέωση της Ανόρθωσης στον όμιλο, με τους κυανόλευκους να στρέφουν προς το παρόν την προσοχή τους στο ντέρμπι της Δευτέρας (25/10) με την ΑΕΚ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy