Με τον Έουλερ να την οδηγεί στη νίκη…

Τρομερό πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι ΑΕΛ - Ανόρθωση με πολλές συγκινήσεις και τρία γκολ

Συναρπαστικό το πρώτο μισάωρο του ντέρμπι στο Τσίρειο, με τις δυο ομάδες να χαρίζουν πολλές συγκινήσεις στους φιλάθλους. Η ΑΕΛ κατάφερε να προηγηθεί στο 17ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Έουλερ από αριστερά, ο Αραγιούρι παρενεβλήθει στην πορεία της μπάλας και την έστειλε κατά λάθος στα δίκτυα της ομάδας του. Η Ανόρθωση κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα το γκολ της ΑΕΛ, όταν μετά από φάουλ από δεξιά του Καλτσά και ασταθή απόκρουση του Βοζίνια, ο Ουάρντα με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα η ΑΕΛ πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ, όταν και πάλι από φάουλαπό δεξιά αυτή τη φορά ο Μάζουρεκ βρήκε ωραία τον Έουλερ που ξεμαρκαρίστηκε, να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο περιοχές και στο 35΄η Ανόρθωση έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία με τον Ρισβάνη και πάλι από στατική φάση και τον Βοζίνια να παρεμβαίνει σωτήρια στην πρώτη κεφαλιά.

Πολύ καλό παιχνίδι από τον Έουλερ στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ της ομάδας του, ενώ στον αγωνιστικό χώρο κινήθηκε πολύ καλά, με τον προπονητή της ΑΕΛ να είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια του. Ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για την Ανόρθωση με την κεφαλιά του Πόποβιτς να περνά μόλις έξω και τον Κετσπάγια να μην πιστεύει πως χάθηκε. Οι φιλοξενούμενοι έγιναν αρκετά πιεστικοί στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου θέλοντας να ισοφαρίσουν πριν τη λήξη του. Μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να προηγείται με 2-1!

Κίτρινες: Ριστέφσκι

ΑΕΛ: Βοζίνια, Σωτηρίου, Τεϊξέιρα, Ριστέφσκι, Σάντος, Νταβόρ, Μεντόγιεβιτς, Έουλερ, Μάζουρεκ, Τσέποβιτς, Μαΐντεβατς.

Αναπληρωματικοί: Εβόρα, Ντάβερβελντ, Γεωργίου, Τσάβεζ, Ρέινολντς, Τόρες, Ριέρα, Αντωνίου, Παπαφώτης, Μαζάν, Πελέ, Νικολεττίδης.

Ανόρθωση: Λόρια, Αντωνιάδης, Ρισβάνης, Αραγιούρι, Κορέια, Αρτυματάς, Χούσμπαουερ, Πόποβιτς, Καλτσάς, Ουάρντα, Λάζαρος.

Αναπληρωματικοί: Τζουρ, Παπαδόπουλος, Ρουσιάς, Αβραάμ, Κατσιαράβα, Αμπαρτζουμιάν, Νινούα, Κορρέα, Ιωάννου, Ντέλετιτς, Χριστοφή, Χρυσοστόμου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy