Λιάσος: “Απολογούμαι η ευθύνη ήταν δική μου για το κύπελλο, αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα”

Δηλώσεις Λιάσου Λουκά

Ικανοποιημένος από την σημερινή (2/9) νίκη (3-0) της ομάδας του επί του Εθνικού Άχνας και αισιόδοξος για την συνέχεια παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Άρη, Λιάσος Λουκά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήταν μια νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Υπήρχε άψογη φιλοξενία από τον Εθνικό και τους ευχαριστούμε. Είχαμε να διαχειριστούμε την κούραση και ψυχολογική και σωματικοί από το κύπελλο. Μπράβο σε όλους και σε αυτούς που έπαιξαν και σε αυτούς που ήταν στον πάγκο. Ευχαριστούμε από τον ιδιοκτήτη μέχρι τον φροντιστή γιατί ήταν οι δύσκολες μέρες μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο.

Απολογούμαι η ευθύνη ήταν δική μου για το κύπελλο. Σίγουρα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Θέλουμε να είναι περισσότερες οι επιτυχίες από τις αποτυχίες. Θα μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερους βαθμούς. Και στους αγώνες του πρωταθλήματος και στο κύπελλο ήμασταν καλύτεροι. Έχουμε παίκτες που δεν έπαιξαν ακόμα και είναι πολύ ποιοτικοί. Αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Θέλει υπομονή”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy