Κέρκεζ: “Σήμερα δεν κέρδισε ο Απόλλωνας, πρέπει να κλαίμε και εμείς;”

Δηλώσεις Ντούσαν Κέρκεζ

Καταπέλτης στις δηλώσεις του ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, με 1-0.

Ο Κέρκεζ έριξε βολές κατά πάντων.

Αναλυτικά:

Κανονικά πρέπει να δώσω συγχραητήρια στον Απόλλωνα αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να τα δώσω. Όμως είμαι σωστός. Έπρεπε εμείς να κερδίσουμε αυτό νιώθω. Δεν ήταν καθαρή κόκκινη όπως είπε ο προπονητής του Απόλλωνα. Είναι κίτρινη. Γιατί δεν βάλατε το πέναλτι στα στιγμιότυπα; Τι κρύβετε; Περίμενα πολλά και δεν το πιστεύω. Τόσες βδομάδες έκλαιγε ο Φανούριος για την διαιτησία.

Σήμερα δεν κέρδισε ο Απόλλωνας. Έχω πολλή εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Κανένας δεν λέει για το φάουλ του Χαμάς στον Μεντόγεβιτς. Δεν κέρδισε γιατί ήταν καλύτερος ο Απόλλωνας. Δεν μου αρέσει που ο Φανούρης κλαίει κάθε παιχνίδι. Κλαίει, κλαίει, κλαίει. Είμαι Κύπρο 15 χρόνια, ξέρω τι γίνεται. Πρέπει κι εμείς να κλαίμε;.

Έχουμε ποιότητα και δεν ξέρω γιατί κάποιοι δεν πιστεύουν στην ομάδα, γιατί κάναμε ένα λάθος ημίχρονο. Τώρα θα δω από τους δημοσιογράφους πώς θα στηρίξουν τον Κεραυνό. Είναι για την Εθνική. Πρέπει να τον στηρίξει, δεν έκανε λάθη. Αν ήταν ξένος θα τον διαλύατε αύριο, μην το κάνετε αυτό στον Κεραυνό. Αν φταίει κάποιος είμαι εγώ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τη στήριξη όχι τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy