Πρεμιέρα για φίλημα η ΑΕΛ, σκόρπισε στους “τέσσερις ανέμους” την Πάφο!

ΑΕΛ - ΠΑΦΟΣ 4-0

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΛ που στην πρεμιέρα της κόντρα στην Πάφο σήμερα(13/9) στο Τσίρειο επιβλήθηκε με 4-0, δύο γκολ ο Τσέποβιτς, από ένα Έουλερ και Μάζουρεκ.

Μια ΑΕΛ που έδειξε ότι είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει τους στόχους τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου, όπως ανέφερε και ο διευθυντής της.

Με γκολ για την ΑΕΛ του συνήθη υπόπτου της φετινής σεζόν μέχρι τώρα, Στέφαν Τσέποβιτς, που βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μέσα στην περιοχή από αριστερά και με ωραίο γυριστό σουτ στο 8ο λεπτό και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα ξεκίνησε ο αγώνας. Μετά και το γκολ της, η ΑΕΛ προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό κάτι που κατάφερε, αφού στο 28΄είχαμε την πρώτη τελική για την Πάφο με απευθείας φάουλ του Βαλακάρι που κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Η συνέχεια του έφερε μια κεφαλιά του Κβίντα που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 33΄η αντίδραση της Πάφου έφερε αποτέλεσμα αφού ο Κοβάσεβιτς που έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή με γυριστό πλασέ έκανε το 1-1. Το γκολ ακυρώθηκε εν τέλει λόγω του ότι ο σκόρερ της ΑΕΛ έκανε χέρι και έτσι το 1-0 για τους γηπεδούχους παρέμεινε. Στο 37΄η ΑΕΛ με τον Τσέποβιτς πέτυχε ένα παλικαρίσιο γκολ αφού ξετίναξε τα δίκτυα του Ρούτκο και έκανε το 2-0! Παρά τις προσπάθειες που είχε η Πάφος για να μειώσει εντούτοις δεν τα κατάφερε και μετά από τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να προηγείται με 2-0! Αξιοσημείωτο γεγονός του ημιχρόνου επίσης ο τραυματισμός του Τόρες για τους «γαλαζοκίτρινους» και τη θέση του πήρε ο Έουλερ.

Με γκολ για την ΑΕΛ ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο αφού μετά από ωραία μεταβίβαση του Πελέ, ο Έουλερ είχε εύκολο έργο και έκανε το 3-0 μόλις στο 49ο λεπτό. Μετά και το τρίτο γκολ από τους γηπεδούχους, η Πάφος προσπαθούσε να απειλήσει, αλλά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ κρατούσαν εύκολα το υπέρ τους προβάδισμα. Η ΑΕΛ μετά το 70΄βγήκε ξανά μπροστά και στο 75΄πέτυχε το 4-0 με άλλη μια όμορφη συνεργασία και τον Μάζουρεκ που μπήκε ως αλλαγή στο αγώνα με ωραία κεφάλια ψαράκι να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα του Ρούτκο. Τα λεπτά μέχρι και το τέλος ήταν διαδικαστικά, αφού οι “γαλαζοκίτρινοι” έκαναν με το παραπάνω τη δουλειά τους στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο δείχνοντας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ποιος θα είναι το αφεντικό στο παιχνίδι. Στα λεπτά των καθυστερήσεων ο Κεραυνός έκανε και την απόκρουση του αγώνα και η ΑΕΛ πήρε τη νίκη με 4-0 κόντρα στην Πάφο.

Κίτρινες: Σάντος, Ριστέφσκι, Ριέρα

ΑΕΛ: Κεραυνός, Τεϊξέιρα, Μεντόγιεβιτς(80΄Ρέινολντς), Ζντραφκόφσκι, Τσέποβιτς(80΄Νικολεττίδης), Σάντος, Τόρες(18΄Έουλερ), Ριέρα(65΄Μάζουρεκ), Μαζάν, Ριστέφσκι, Πελέ(65΄Γεωργίου).

Αναπληρωματικοί: Βοζίνια, Εβόρα, Ντάβερβελντ, Γεωργίου, Μάζουρεκ, Ρέινολντς, Παντελή, Έουλερ, Παπαφώτης, Σωτηρίου, Μαΐντεβατς, Νικολεττίδης.

Πάφος: Ρούτκο, Κβίντα, Κοβάσεβιτς(74΄Μπεριγκό), Ζάιρο, Αμπντουσαλάμοφ(18΄Σεμέδο), Αουρέλιο, Μιχαήλ(78΄Πάγιτς), Βαλακάρι(62΄Φουρ), Πάνιτς(74΄Μιχάι), Μπάριτς, Πάντσεον.

Αναπληρωματικοί: Πέτρου, Άντος, Παλάσιος, Αντωνίου, Σεμέδο, Μπεριγκό, Μπαμπαγιάν, Φυλακτού, Φουρ, Μιχάι, Μουλαζίμης, Πάγιτς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy