Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα μεταδοθεί ζωντανά απ’ την αγγλική τηλεόραση

Η έναρξη της δεύτερης θητείας του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προγραμματιστεί για το παιχνίδι με αντίπαλο τη Νιούκαστλ (11/9, 17:00, Cosmote Sport 6HD). Παιχνίδι πάντως που -παρά το έντονο ενδιαφέρον- δεν πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι που κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ποια η θέση των υπευθύνων.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τα χρώματα της Γιουνάιτεντ και να πατήσει στο χορτάρι των γηπέδων της Premier League. Ήδη μάλιστα ο Πορτογάλος σταρ έλαβε ειδική άδεια απ’ τον Φερνάντο Σάντος προκειμένου να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ, όπου βρίσκεται ήδη.

Ο 36χρονος θα παραμείνει σε καραντίνα πέντε ημερών και στόχος του να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση πρωταθλήματος των “κόκκινων διαβόλων” με αντίπαλο τη Νιούκαστλ (11/9, 17:00, Cosmote Sport 6HD). Λογικά στην Ελλάδα θα παρακολουθήσουμε τηλεοπτικά τον “CR7” να παίζει ξανά για την αγγλική ομάδα, ύστερα από 12 χρόνια απουσίας, δεν πρόκειται όμως να συμβεί το ίδιο στην Αγγλία.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της Daily Mail, το Sky Sports και το BT Sports αρνήθηκαν να μεταβάλουν το μηνιαίο πρόγραμμα των μεταδόσεων τους προκειμένου να δείξουν το παιχνίδι των Red Devils. Τα δύο κανάλια επέλεξαν να μείνουν σταθερά στο αρχικό προγραμματισμό τους και να μην μεταδώσουν το ματς του Ολντ Τράφορντ που αρχίζει στις 15:00 ώρα Αγγλίας.

Οι δύο τηλεοπτικοί πάροχοι εξήγησαν ότι δεν πρόκειται να επηρεάσουν το πρόγραμμά τους, προκειμένου να μην προκαλέσουν αναστάτωση στους τηλεθεατές.

Το Sky Sports θα δείξει μαγνητοσκοπημένο το παιχνίδι μετά τη λήξη του, ενώ το αγγλικό ποδοσφαιρικό κοινό θα μπορεί να ακούσει τη ζωντανή μετάδοση απ’ το BBC Radio Five.

SPORT24.GR

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy