Με πίστη για την πρόκριση… θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους

Αύριο στις 18:00 στο Τσίρειο το πρώτο παιχνίδι με τη Χάρκιβ Ουκρανίας

Πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη Τύπου για τον αυριανό(31/8) πρώτο αγώνα μεταξύ της Apollon Ladies και της πρωταθλήτριας Ουκρανίας Χάρκιβ στις 18:00 στο Τσίρειο.

Στο πάνελ ήταν ο προπονητής της ομάδας Κιμ Μπιόρκεγκρεν, ο οποίος ανέφερε, “είχαμε δύσκολη κλήρωση στην αρχή, με τη Ντινάμο Μινσκ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά τα καταφέραμε και πετύχαμε ισάριθμες νίκες. Κόντρα στην ομάδα από την Ουκρανία θα είναι εξίσου δύσκολο. Είναι στο 50-50. Θα τα δώσουμε όλα για τους ομίλους. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης για να πούμε αν η Χάρκιβ είναι καλύτερη ομάδα από την ΤΣΣΚΑ. Είναι δύσκολο να αναλύσουμε την αντίπαλο, δεν ξέρουμε ακριβώς το επίπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο αλλά είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο. Για όλη την Κύπρο θα είναι πολύ καλό, όλα τα κορίτσια ονειρεύονται να παίξουν σε τέτοια παιχνίδια. Θα είναι καλό και για το πρωτάθλημα. Για εμένα προσωπικά θα είναι τεράστιο επίτευγμα, είμαι ήδη σούπερ περήφανος για όσα καταφέραμε”.

Από πλευράς ποδοσφαιριστριών η Στέφι Χάρντι ανέφερε, ” ήταν δύσκολη η κλήρωση, είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ. Στόχος η πρόκριση στους ομίλους”, ενώ η Κική Κυνοσίδου η οποία επανήλθε μετά τον δύσκολο της τραυματισμό ανέφερε, παρά τη δύσκολη κλήρωση, τα καταφέραμε και είμαστε εδώ. Το θέλουμε πολύ,  όλες οι συμπαίκτριες μου. Θα τα δώσουμε στις διπλές αναμετρήσεις για την πρόκριση στους ομίλους”.

Στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε επίσης τα οφέλη που θα έχει η ομάδα, τόσο ιοκονομικά όσο και σε πρεστίζ, ενώ από πλευρά του ο διευθυντής της ομάδας ανέφερε τις προσπάθειες που έγιναν για να διοργανωθεί ο όμιλος στην Κύπρο, αλλά και τις προσπάθειες για να αλλάξουν οι ώρες των αγώνων.

Στο τέλος έγινε κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί στον αγώνα, με όλα όσα πρέπει να τηρούνται από το υγειονομικό πρωτόκολλο. Θα υπάρξουν ταμεία στο Τσίρειο μέχρι και τις 17:00. Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy