Τρίτη σύλληψη για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών ΑΕΛ – Απόλλων

Σε τρίτη σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία, για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στη Λεμεσό το βράδυ της Πέμπτης στον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Απόλλωνα.

Το τρίτο πρόσωπο, που πρόκειται για 36χρονο, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος, εναντίον του οποίου προέκυψε γραπτή μαρτυρία που τον συνδέει με τα επεισόδια.

Δύο συλλήψεις για τα επίπεδα μεταξύ οπαδών του Απόλλωνα και της ΑΕΛ

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ο εντοπισμός των προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια, είναι εξαιρετικά δύσκολος, αφού σχεδόν άπαντες έφεραν κουκούλες και κράνη, με αποτέλεσμα να μην αποτυπώνονται πρόσωπα στις κάμερες.

Παρόλα αυτά, οι Αρχές, μετά και τη σύσταση της ανακριτικής ομάδας, υπό τον βοηθό υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, άρχισαν ήδη να ξεψαχνίζουν μια προς μια τις κάμερες που κατέγραψαν τους οπαδούς του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, να ανταλλάζουν πέτρες, φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα.

Όπως εκτιμάται, από την εικόνα που έχει μέχρι στιγμής η Αστυνομία, στα επεισόδια μετείχαν πέραν των διακόσων ατόμων.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης, όταν οπαδοί της ΑΕΛ που επέβαιναν σε δύο οχήματα, πέρασαν έξω από το ΠΑΝΣΥΦΙ του Απόλλωνα. Εκεί δέχθηκαν πετροβολισμούς, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί οποιοσδήποτε.

Με την παρέλευση περίπου τριών ωρών και αφού πρώτα ολοκληρώθηκε ο ευρωπαϊκός αγώνας της ΑΕΛ, απέναντι στην Καραμπάκ, μερίδα οπαδών, προφανώς της ΑΕΛ, μετέβησαν στο χώρο έξω από το ΠΑΝΣΥΦΙ του Απόλλωνα, εκεί όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι οπαδοί και το σημείο μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη.

reporter.com.cy

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy