Είπε “ΟΧΙ” σε Ομόνοια η ΑΕΛ – Πάει στο Δ.Σ της ΚΟΠ για αναβολή της πρεμιέρας

Αρνητική είναι η ΑΕΛ για αναβολή του παιχνιδιού της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην Ομόνοια.

 

Η Ομόνοια έχει ζητήσει ήδη την αναβολή του αγώνα, λόγω της συμμετοχής της στα πλέι-οφ του Europa League. Η ΑΕΛ από την στιγμή που αποκλείστηκε από την Καραμπάχ τέλειωσε το ταξίδι της στην Ευρώπη και θέλει να γίνει κανονικά ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής.

 

Σύμφωνα με την προκήρυξη, σε περίπτωση που ομάδα του Πρωταθλήματος Cyta θα αγωνιστεί στα Play-off των Πρωταθλημάτων της UEFA, ο αγώνας του Πρωταθλήματος Cyta που είναι στο μέσο των δύο αγώνων των Play-off θα μπορεί με κοινό αίτημα των δύο διαγωνιζομένων σωματείων να αναβληθεί και να διεξαχθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, σε ημερομηνία που θα αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή.

 

To ίδιο δικαίωμα (για αναβολή του αγώνα) έχει και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, το οποίο θα επιληφθεί του θέματος και θα πάρει την απόφαση. Η ΚΟΠ ως γνωστόν δεν είχε ορίσει τον αγώνα των δυο ομάδων όταν είχε ενημερώσει για το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής. Αυτό δείχνει ό,τι η απόφαση είναι ειλημμένη για την αναβολή του αγώνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy