Τρεις νεκροί σε ποδοσφαιρικό αγώνα (video)

Τρεις άνθρωποι έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς σε ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου στο Μεξικό και επικράτησε ο απόλυτος πανικός στο γήπεδο

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη σε ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου στο Μεξικό, καθώς έπειτα από πυροβολισμούς στο γήπεδο βρέθηκαν τρεις νεκροί άνθρωποι.

Ο απόλυτος πανικός επικράτησε κατά τη διάρκεια ενός ερασιτεχνικού αγώνα ποδοσφαίρου καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ αδιακρίτως, με τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς και ένα τραυματία.

Το συγκλονιστικό βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κόβει πραγματικά την ανάσα, καθώς το γήπεδο ήταν γεμάτο από θεατές που έτρεχαν έντρομοι να σωθούν. Από την άλλη πλευρά οι ποδοσφαιριστές έπεσαν στο έδαφος προκειμένου να προστατευτούν από τις σφαίρες.

Μετά τους πυροβολισμούς στον ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου, ο εκτελεστικός πρόεδρος της Liga BBVA MX, Μικέλ Αριόλα, έστειλε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Αναλυτικά ο ίδιος έγραψε σε σχετική ανάρτηση στο Twitter: “Λυπάμαι βαθιά για τα γεγονότα που συνέβησαν σήμερα (09/08) κατά τη διάρκεια ενός ερασιτεχνικού αγώνα ποδοσφαίρου στη Σάντα Άνα ντελ Κόντε, στην Πολιτεία Γκουαναχουάτο. Συμπάσχουμε με τις οικογένειες αυτών που έχασαν τη ζωή τους και απορρίπτουμε κάθε έκφραση μίσους και βίας εντός και εκτός γηπέδων”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy