Μπήκε…με το δεξί η Παρί

Αν και βρέθηκε να χάνει με γκολ… από τ΄ αποδυτήρια, η Παρί Σεν Ζερμέν χρειάστηκε δύο λεπτά για να φέρει τα πάνω κάτω και να μπει με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 της Τρουά.

Οι γηπεδούχοι «πάγωσαν» την ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, καθώς προηγήθηκαν στο 9΄ με τον Ελ Χαζάμ. Ο Χακίμι, όμως, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την φανέλα της Παρί «άνοιξε λογαριασμό» στο 19΄ και στο 21΄ ο δεινός σκόρερ, Μάουρο Ικάρντι έβαλε μπροστά την Παρί.

Από τη στιγμή που οι «Παριζιάνοι» δεν «καθάρισαν» με τρίτο γκολ την αναμέτρηση, οι παίκτες της Τρουά βγήκαν στην επίθεση, πίεσαν στα τελευταία λεπτά, αλλά ο Νάβας βρέθηκε εκεί που έπρεπε σε δύο φάσεις (89΄, 90΄) αποτρέποντας την ισοφάριση.

Η είσοδος του Ισλάμ Σλιμανί στο 60ό λεπτό έμελλε να αποδειχθεί καθοριστική για την Λιόν και να βοηθήσει την ομάδα του Πέτερς Μπος να μην μπει… με το αριστερό στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021/2022.

Ο Αλγερινός νεοαποκτηθείς επιθετικός, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ισοφάρισε το ματς με την Μπρεστ και το 1-1 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, όπως συνέβη και χθες με τον αγώνα που άνοιξε την «αυλαία» της νέας σεζόν στη Ligue 1, ανάμεσα στη Μονακό και στη Ναντ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν «παγώσει» το «Παρκ Ολιμπίκ» στο 43΄ με τον Καρντονά.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 1ης αγωνιστικής:

Μονακό-Ναντ            1-1
(14΄ Γκέλσον Μάρτινς – 42΄ Καστελέτο)

Λιόν-Μπρέστ            1-1
(62΄ Σλιμανί – 43΄ Καρντονά)

Τρουά-Παρί Σεν Ζερμέν  1-2
(9΄ Ελ Χαζάμ – 19΄ Χακίμι, 21΄ Ικάρντι)

Ρεν-Λανς               8/08
Μπορντό-Κλερμόν        8/08
Νις-Ρεμς               8/08
Σεντ Ετιέν-Λοριάν      8/08
Στρασμπούρ-Ανζέ        8/08
Μετς-Λιλ               8/08
Μονπελιέ-Μαρσέιγ       8/08

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy