Με δοκιμασμένη συνταγή ο Κέρκεζ και τον Τσέποβιτς να θέλει το τρίτο του

Το πλάνο του Κέρκεζ για τον αποψινό(5/8) αγώνα κόντρα στη Καραμπάχ

Η ώρα του πρώτου αγώνα της ΑΕΛ κόνυρα στην Καραμπάχ ζυγώνει και άπαντες στο “γαλαζοκίτρινο” στρατόπεδο είναι σε πλήρη εγρήγορση, με αισιοδοξία αλλά και σοβαρότητα για να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι κόντρα στους Αζέρους.

Ο Κέρκεζ είδε με χαρά τον Τεισέιρα να μπάινει κανονικά στις προπονήσεις και να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να κρατήσει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας. Από κει και πέρα ίσως δούμε αν προκύψει κάποια αλλαγή στην ενδεκάδα με τον Πελέ να παίρνει θέση. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βοζίνια με την τετράδα της άμυνας, που πήρε άριστα στους αγώνες με τη Vllaznia να συνεχίζει. Από δεξιά Σάντος, Τεισέιρα, Ριστέφσκι και Μαζάν. Αν προκύψει όποιδήποτε θέμα με τον Τεισέιρα τη θέση του θα πάρει ο Σωτηρίου.

Μεντόγιεβιτς, που είναι στο όριο με δύο κίτρινες κάρτες, Νταβόρ και Ριέρα θα βρίσκονται στο χώρο του κέντρου με την επιθετική τριάδα να είναι Τόρες στα δεξιά, Μάζουρεκ αριστερά και αιχμή του δόρατος τον Τσέποβιτς, που θέλει να σκοράρει για να κάνει το τρία στα τρία. Με τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΛ μπορεί για τη νίκη που θα ευκολύνει τα πράγματα στον δύσκολο επαναλητικό στο Αζερμπαιτζάν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy