Νίκη και στην Αλβανία και τώρα Καραμπάχ

Με δεύτερη νίκη 1-0 η ΑΕΛ πήρε την πρόκριση στον 3ο γύρο του Conferense League

Δεύτερη νίκη για την ΑΕΛ, με τον σκόρερ του πρώτου αγώνα τον Τσέποβιτς με ωραίο πλασέ να δίνει τη νίκη μέσα στην Αλβανία στους “γαλαζοκίτρινους” κόντρα στη Vllaznia και να φέρνει την πρόκριση στη Λεμεσό.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουν το παιχνίδι τους. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ διαχειρίζονταν με ευκολία το προβάδισμα του πρώτου αγώνα για να έρθει ο Τσέποβιτς στο 20ο λεπτό μετά από ωραία κάθετη του Ριέρα και να απλοποιήσει ακόμα περισσότερο τα πράγματα για την ΑΕΛ κάνοντας το 0-1.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έλεγχαν με περισσότερη ευκολία πλέον τον αγώνα, για να έρθει το αναπάντεχο με τον τραυματισμό του Τεισέιρα και να γίνει αναγκαστική αλλαγή μπαίνοντας στη θέση του ο Σωτηρίου. Μετά και τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ΑΕΛ να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0 και πολύ κοντά στην πρόκριση.

Το πρώτο 15λεπτο της επανάληψης κύλησε με την ΑΕΛ να διαχειρίζεται άψογα τα υπέρ της δεδομένα και να δείχνει αποφασισμένη για να πάρει την πρόκριση. Οι “γαλαζοκίτρινοι” ποδοσφαιριστές με αέρα πρόκρισης έδειχναν ότι δεν θα κινδυνέψουν, ενώ όποτε τους δινόταν η ευκαιρία έβγαιναν επικίνδυνα στην επίθεση. Στο 67΄η Vllaznia είχε ευκαιρία με τον Dilaver να πιάνει την κεφαλιά και να τη στέλνει στο δοκάρι.

Ευκαιρία είχε η ΑΕΛ στο 72΄και κάποιες προυποθέσεις οι Αλβανοί για να πετύχουν κάποιο γκολ, με τον Βοζίνια όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει να το κάνει με ευκολία. Ο χρόνος κυλούσε με την ΑΕΛ να είναι κοντά σε νέα νίκη και πρόκριση στον 3ο γύρο του Κόνφερενσε Λιγκ εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καραμπάχ.

Όλα πλέον είχαν κριθεί με την ΑΕΛ, μετά και τα έξι λεπτά καθυστερήσεων, να παίρνει δεύτερη νίκη κόντρα στους Αλβανούς με 1-0, σκόρερ ο Τσέποβιτς και να προκρίνεται στον 3ο γύρο του Conferense League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καραμπάχ στις 5 Αυγούστου στο “ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ” και στις 12 Αυγούστου ο επαναληπτικός στο Καζακστάν.

Κίτρινες: Adili, Kruja, Krymi / Έουλερ, Τεισέιρα, Μεντόγιεβιτς

Vllaznia: Zogovic, Gurishta, Adili, Imami, Bulotovic(83΄Smajili), Krymi, Jonuzi, Kalezic(60΄Dilaver), Kruja(60΄Coba), Hoxhoj(75΄ Kalaja), Latifi(75΄Fangaj)

Αναπληρωματικοί: Qarri, Shima, Paloka, Dilaver, Kalaja, Smajili, Fangaj, Radovani, Dede, Xohxa, Coba

ΑΕΛ: Βοζίνια, Σάντος, Τεισέιρα(43΄Σωτηρίου), Ριστέφσκι, Μαζάν, Μεντόγεβιτς, Νταβόρ, Ριέρα(84΄Μάζουρεκ) Έουλερ(65΄Πελέ), Τόρες και Τσέποβιτς

Αναπληρωματικοί: Κεραυνός, Κυριάκου, Εβόρα, Μάζουρεκ, Παντελή, Σωτηρίου, Μαΐντεβατς, Πελέ, Μπάμπιτς.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy