ΣΥ.ΦΙ Δυτικά Προάστια: “ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ επιτέλους τα εθνικά και ιστορικά δίκαια της πατρίδας μας!”

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα για την συμπλήρωση των 47 χρόνων από την εισβολή.

Η ανάρτηση του ΣΥ.ΦΙ Δυτικά Προάστια Απόλλων ΘΥΡΑ 1:

“20 Ιουλίου 1974 – 20 Ιουλίου 2021: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

47 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την αποφράδα ημέρα που ο Αττίλας πάτησε τα Άγια χώματα μας, σκότωσε, βίασε, λεηλάτησε και έκτοτε κατέχει διά της βίας των όπλων το 37% της Ελληνικής Κύπρου.

47 χρόνια, όπου οι πληγές της παράνομης εισβολής παραμένουν ακόμη ανοικτές και μας προστάζουν να μην ξεχάσουμε, που μας προστάζουν να παραμένουμε πιστοί στο όραμα της Απελευθέρωσης.

47 χρόνια, όμως η τουρκική επεκτατικότητα εντείνεται καθημερινά ολοένα και περισσότερο, με την σημερινή επίσκεψη του Ερντογάν να αναμένεται να μας φέρει ενόψει νέων τετελεσμένων σε ότι αφορά τη περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου. Για άλλη μια φορά η κυπριακή κυβέρνηση κοιτάζει άπραγη και ανίκανη να αντιδράσει, χωρίς να κάνει ούτε τα στοιχειώδη, αφήνοντας τον νεοσουλτάνο της Άγκυρας να θέτει σε εφαρμογή τα σχέδιά του για τουρκοποίηση ολόκληρης της Κύπρου.

Απέναντι στη τουρκική επεκτατικότητα, οφείλουμε να ορθώσουμε ανάστημα, λαμβάνοντας τρανά παραδείγματα από όσους στάθηκαν απέναντι από τις ορδές του Αττίλα, υπερασπιζόμενοι την Ελευθερία της Κύπρου.

ΚΥΡΙΟΙ, δεν χωράνε άλλες δικαιολογίες! Ο εχθρός είναι προ των πυλών και χρειάζονται ΑΜΕΣΕΣ ενέργειες για ανακοπή των σχεδίων της τουρκίας. ΚΛΕΙΣΤΕ επιτέλους τα οδοφράγματα που συντηρούν τον κατακτητή, ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ τις ταυτότητες της Κυπριακής Δημοκρατίας από τουρκοκύπριους και ψευδοαξιωματούχους, κάντε επιτέλους διαβήματα στην ΕΕ για ΑΠΟΚΟΠΗ οποιασδήποτε μορφής χρηματοδότησης στη τουρκία και το ψευδοκράτος, ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ εμπάργκο όπλων στη τουρκία.

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ επιτέλους τα εθνικά και ιστορικά δίκαια της πατρίδας μας!

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ

Υ.Γ. Αλήτες, Προδότες, Ομοσπονδιακοί
Η Κύπρος είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy