Φανούριος: “Δεν θα μεταδοθεί ζωντανά στην Κύπρο το φιλικό, αμετακίνητοι στην πρόταση για Μάγκλιτσα”

Σε ραδιοφωνικές δηλώσεις προέβει ο Φανούριος Κωνσταντίνου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε σήμερα(15/7) στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ». Αναφέρθηκε στο φιλικό με ΑΕΚ, στον προγραμματισμό, στην μετ΄εμποδίων προετοιμασία αλλά και για Μάγκλιτσα.

Αναλυτικά:

Για το φιλικό: «Δεύτερο και πιο δυνατό φιλικό στην προετοιμασία μας. Μία εξαιρετικά δύσκολη και απρόβλεπτη προετοιμασία, με πολλά προβλήματα, έλειψη φιλικών και αρκετό άγχος για το πως θα προετοιμάσουμε την ομάδα για την αναμέτρηση με την Ζίλινα. Πιο δυνατή η ΑΕΚ, μεγαλύτερο ρόστερ από εμάς. Πάμε όμως να δοκιμάσει κάποιες σκέψεις, με πολλές απουσίες όμως, όπως οι Τζάνγκα, Νταμπό, Αμινί, Ρομπέρζ, Μαυρίας. Είναι όμως ένα φιλικό που θα δει ο προπονητής και κάποιες αδυναμίες που ίσως χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Δεν μας αγχώνει το αποτέλεσμα, θέλουμε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Είναι η πιο δύσκολη προετοιμασία τα τελευταία 10 χρόνια».

Για τον Πανίκο Κρυστάλλη: «Να πούμε πως θα είναι πολύ μεγάλη βραδιά γιατί θα τιμηθεί ο Πανίκος Κρυστάλλης, ένας άνθρωπος που πρόσφερε και στις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ έκανε αμέσως δεκτή την εισήγησή μας και θα είναι πολύ σημαντικό και για τον ίδιο να τιμηθεί από τις δύο μεγάλες του αγάπες».

Αν θα είναι τηλεοπτικό το φιλικό: «Δεν θα μεταδοθεί ζωντανά στην Κύπρο το φιλικό. Θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας και ενημέρωση».

Για τον κόσμο: «Δεν υπάρχει ο ενθουσιασμός των προηγούμενων χρόνων, όμως ο κόσμος είναι εκεί, αναμένει να δει την ομάδα και το συναίσθημα της ανασφάλειας αυξάνεται, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τα φιλικά για να δουν την ομάδα. Οι ξένοι που έχουν έρθει στην ομάδα, δεν είναι εμπορικοί, είναι όμως πολύ καλοί παίκτες. Αρκετοί παίκτες στο παρελθόν ήρθαν στην Κύπρο χωρίς να τους ξέρουμε και έγραψαν ιστορία. Φιλοδοξούμε πως θα έρθουν και άλλοι ποδοσφαιριστές στο επόμενο διάστημα και θα δυναμώσει και άλλο η ομάδα».

Για τον Μάγκλιτσα: «Καμία επαφή, καμία προσπάθεια. Ήταν μία γενναία πρόταση τριετούς συμβολαίου πριν από δύο μήνες, όμως ο ποδοσφαιριστής ζητάει πολλά περισσότερα από αυτήν. Ο Απόλλωνας είναι αμετακίνητος, άρα προχωράμε σε οτιδήποτε άλλο. Εκτός αν ο ίδιος θέλει να αλλάξει κάτι σε αυτά που ζητάει. Δεν θα χαλάσει ο Απόλλωνας την βιωσιμότητά του για έναν ποδοσφαιριστή. Καταλαβαίνουμε ότι είναι επαγγελματίας».

Για το μεταγραφικό: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για κεντρικό αμυντικό και ευελπιστούμε να κλείσει σύντομα το θέμα».

Για Αμινί: «Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, περιμένουμε να βγει από την καραντίνα και θα δούμε».

Για τον Κολ: «Είχε έναν τραυματισμό, όμως θα είναι διαθέσιμος για τον πρώτο ευρωπαϊκό μας αγώνα».

Για τα διαρκείας: «Είναι μικρός ο αριθμός. Βλέπεται πως κανένας του Απόλλωνα δεν βγαίνει στο ραδιόφωνο για να κλαφτεί. Υπάρχει μία απογοήτευση, γιατί η ομάδα χρειάζεται οικονομική ενίσχυση, όμως αντιλαμβανόμαστε και τις δυσκολίες των νοικοκυριών που έχει φέρει η πανδημία. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, καθρέφτης θα είναι το γήπεδο και πιστεύουμε πως όταν ο κόσμος δει τι μπορεί να κάνει η ομάδα, θα έρθει ακόμα πιο κοντά».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy