Ισοπαλία στην πρόβα τζενεράλε και χρήσιμα συμπεράσματα για Κέρκεζ!

ΑΕΛ - Ολυμπιακός 2-2

Χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του πρώτου επίσημου ευρωπαικού αγώνα έβγαλε ο Ντούσαν Κέρκεζ για την ΑΕΛ, που στο σημερινό(15/7) φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό εξήλθε ισόπαλη 2-2.

Καλύτερη και πιο έτοιμη έδειξε η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, που μετά το πρώτο 15λεπτο βρήκε ρυθμό και έβγαινε μπροστά απειλώντας την εστία του Ολυμπιακού. Ένα σουτ του Τόρρες πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί κάποιες προυποθέσεις για να απειλήσουν. Στο 31΄μετά από ωραία σέντρα από αριστερά του Έουλερ, ο Τσέποβιτς “κάρφωσε” τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Καλό παιχνίδι είχαμε στο πρώτο ημίχρονο με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο περιοχές και παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε και την υγρασία, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδειξαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρό. Η ΑΕΛ είχε την κατοχή της μπάλας με 69% έναντι 31% του Ολυμπιακού.

Με τους ίδιους έντεκα ξεκίνησε η ΑΕΛ το 2ο ημίχρονο, ενώ ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αλλαγές. Στο 51ο λεπτό ο Γουίλσον που πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό, βγήκε μόνος με τον Βοζίνια, αφού ξεγέλασε την άμυνα της ΑΕΛ και ισοφάρισε σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί στο πρώτο 15λεπτο της επανάληψης, ενώ στο 60΄έκαναν και μαζεμένες αλλαγές.

Στο 63ο λεπτό και μετά από λάθος στο χώρο του κέντρου από την ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός βγήκε στην αντεπίθεση και με τελικό αποδέκτη τον Γουίλσον και πάλι έκανε το 1-2! Μετά και το γκολ ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω στην άμυνα με την ΑΕΛ να εντείνει την επιθετικότητα της. Ο Κέρκεζ προχώρησε σε τρεις αλλαγές κάτι που έκανε πιο επιθετική την ομάδα του.

Στο 76΄η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι με τον Μαίντεβατς, είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Τσέποβιτς, να είναι εύστοχος και να ισοφαρίζει σε 2-2.  Στο 78ο λεπτό η ΑΕΛ είχε ευκαιρία με τον Πελέ που μπήκε ως αλλαγή, με το φάουλ που εκτέλεσε απευθείας να πηγαίνει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων το αποτέλεσμα δεν άλλξε με τον αγώνα να ολοκληρώνεται στην ισοπαλία 2-2!

ΑΕΛ: Βοζίνια, Τεϊξέιρα, Ριστέφσκι, Σάντος(88΄Παντελή), Μαζάν, Μεντόγιεβιτς, Μάζουρεκ(69΄Νταβόρ), Ριέρα, Έουλερ(69΄Πελέ), Τόρρες και Τσέποβιτς(69΄Μαίντεβατς).

Ολυμπιακός: Τσούπιτς, Φώτη(46΄Καραγιάννης), Αντωνίου, Μουκτάρης, Μανρίκε(46΄Νάνι), Χαραλάμπους(46΄Πηλαβάς), Κονφέ, Σάλι, Ευτυχίδης(46΄Κυριάκου), Μάντζης(46΄Γουίσον) και Κα(46΄Ζαχαρίου)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy