Η… κατάρα των πέναλτι σε Euro «χτύπησε» και την Ισπανία

Καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει δύο προκρίσεις στα πέναλτι στην ίδια διοργάνωση, με την Ισπανία να… επιβεβαιώνει την εν λόγω «παράδοση» χθες.

Ιταλία και Ισπανία κονταροχτυπήθηκαν χθες για μια θέση στον τελικό του Euro 2020, με το εισιτήριο να καταλήγει στα χέρια της «σκουάντρα ατζούρα» μέσα από στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Η μοίρα των «φούριας ρόχας» στην «ρωσική ρουλέτα» ήταν, πάντως, μάλλον… προδιαγεγραμμένη αν λάβουμε υπόψη μας και το τι έχει συμβεί στο παρελθόν…

Ως γνωστόν, η Ισπανία χρειάστηκε τα πέναλτι για να περάσει το εμπόδιο της Ελβετίας και χθες έγινε η τέταρτη ομάδα στην ιστορία του Euro που οδηγήθηκε δύο φορές σε αυτή την διαδικασία.

Και, όπως και οι άλλες τρεις, έτσι και οι Ίβηρες έπεσαν… θύματα της παράδοσης που υπάρχει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δεν έχει επιτρέψει σε καμία χώρα να πάρει δύο προκρίσεις στα πέναλτι στην ίδια διοργάνωση!

Θυμίζουμε ότι, μόνο στο φετινό Euro, εκτός από την Ισπανία, αποκλείστηκε τόσο η Ελβετία, από την πρώτη, όσο και η Γαλλία, που έχασε από την δεύτερη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy