Οι οργανωμένοι ΑΕΛ και Απόλλωνα για τη μεγάλη πυρκαγιά(αναρτήσεις)

Από την πρώτη στιγμή μέλη των συνδέσμων στην πρώτη γραμμή της πυρκαγιάς

Με αναρτήσεις τους οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ και του Απόλλωνα αναφέρονται στο μεγάλο κακό που ξέσπασε σήμερα(3/7) με την πύρινη λαίλαπα να κατακαίει σπίτια, περιουσίες και ότι βρίσκει στο πέρασμα της.

Αναφέρονται επίσης ότι μέλη από τους συνδέσμους των δύο ομάδων προσφέρουν τη βοήθεια τους στο χώρο της πυρκαγιάς και καλούν τα μέλη τους και όχι μόνο σε εγρήγορση για όποια βοήθεια χρειαστεί.

Οι αναρτήσεις:

ΘΥΡΑ 3 1989:

Μέλη του συνδέσμου μας βρίσκονται από νωρίς στο μέτωπο της πυρκαγιάς και μια άλλη μερίδα βρίσκεται σε εγρήγορση από την αρχή, έτοιμη να συνεισφέρει με την πρώτη ευκαιρία. Προς το παρών ενημερωθήκαμε πως δεν χρειάζονται άλλα άτομα. Καλούμε τα υπόλοιπα μέλη μας να είναι σε εγρήγορση σε περίπτωση που οι ειδικοί καλέσουν κι’ άλλους εθελοντές.
Ζητούμε από τον υπόλοιπο κόσμο να παραμείνει ψύχραιμος και να ενημερώνεται μόνο από τους αρμόδιους και όχι από τρίτους. Για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια ή εξέλιξη θα ενημερώσουμε.

 

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλωνα 1982:

Αλληλεγγύη στους πληγέντες.
Μέλη των Συνδέσμων μας βρέθηκαν απο την πρώτη στιγμή στο μέτωπο.
Καλούμε ολο τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να παραμείνει σε επιφυλακή σε περίπτωση ανάγκης για περαιτέρω βοήθεια .
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
Όλοι οι εμπλεκόμενοι ΑΜΕΣΑ στην Φυλακή.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy